onsdag 23 maj 2007

Favorit sommarblomman!

Jag älskar pelargoner!

De får mig att tänka på sommaren, på en bondgård ute på landet... En bondgård med fönstren fulla av blommande pelargoner... Lycka, värme, romantik och glädje... *ler*

I mitt hem skulle jag kunna ha hur många pelargoner som helst! Just nu har jag nio stycken, men fler skulle jag kunna tänka mig!

I vardagsrumsfönstret står sex röda pelargoner.

Röda pelargoner har jag växt upp med, så för mig är de verkligen "sommar"!

Vid datorn står en vit blomma och lyser upp det mörka bordet. Vårt databord är för tillfället en gammal singer symaskin!

Och i sovrumsfönstret samt i köket står ljusrosa pelargoner...

Tack alla snälla underbara människor för de fina kommentarer ni skriver! Blir så glad varje gång jag läser dem! Hoppas ni alla haft en underbar dag!

Kram!


10 kommentarer:

Hilde sa...

Vakre bilder på vakre blomster. Pelagoner er min favortitt blomst:)

Drömskåpets Hanna sa...

Älskar oxå pelargoner. skrev ett inlägg jag med om dem för ett par dagar sedan...

Anna sa...

Det är något särskilt med pelargoner, de är vårt kulturarv. Dina är jättevackra. Gillar telådan nedan och älskar dina willow tree.

Ha en fin dag!

Lotta sa...

Jag ääääälskar pelargoner! Skulle kunna ha hur många som helst. Kan se mig själv sitta på en gammal träveranda med spröjsade fönster och en hel mängd olika sorters pelargoner i fönsterna. Vilken härlig dröm!

Ha det gott!
kram Lotta

Anonym sa...

jag gillade inte pelargoner förr - men man kan ju alltid ändra sig :) Nu planterar jag dem gärna och njuter av dem hela sommaren lång.

Interiørhuset sa...

så vakre de bildene var=) Pelargonier er så vakre...jeg er spesielt glad i de hvite=)

Anonym sa...

Håller med dig om att röda pelargoner hör till sommaren. Är också uppväxt med det. Men nu har jag bara tre mårbackapelargoner hemma. Är i planeringstadiet ännu när det gäller trädgården och det kliar i fingrarna efter mera blommor. Jättefina bilder du tagit.
Kram Mettan

Lantliga drömmar sa...

Tack snälla för fina kommentarer! :-) Blir så glad! :-)

Stina sa...

Jättevackra bilder.Kram

Ankan sa...

Hej! Vilka trevliga inlägg du har i din blogg! Den fina te-servisen, kannorna och gamla charmiga nycklar...Träfigurerna tyckte jag mycket om. Enkla och vackra. Det är verkligen härligt och lantligt med pelargoner. Vad spännande med ett nytt hus i gammmal stil. Det är kul att ha drömmar och planer, det ger liksom en sporre att förverkliga dem, och ni har ju förutsättningarna med tomt och allt :)