måndag 25 augusti 2014

Juthbackainköp


 Helt oplanerat så råkade det sig så att jag bara köpte kökssaker från Juthbackamarknaden. Å andra sidan så är det väl ganska naturligt, med tanke på att jag plastbantat här hemma. (Läs mer om plastbantning exempelvis här).

Fyra förvaringslådor med lock, en stor vispskål, två små förvaringsburkar och en soppslev i rostfritt. En emaljerad soppslev och en kakform i bleckplåt, och så två djuptallrikar från Arabias "Kolme ruusua"-serie. Tallrikarna var prismässigt inga fynd, jag lämnade t.o.m. kvar dem där på marknaden när jag for hem. Sen, med tanke på att jag letat efter fler sådana tallrikar ett par år redan men inte hittat, så ångrade jag mig, och vi for hela familjen körande efter dem sent på fredagkväll. Så fick jag då i alla fall kompletterat min samling :)

Allt som jag hade planerat köpa, såsom klädskåp åt barnen, en pall, kanske en kökssoffa, någon gammal klänning eller kjol, något att hänga kläder på osv., ja, det hittade jag ingenting av! Så kan det gå, loppis är kul, och man vet aldrig i förväg vad man sen kommer hem med! :)

1 kommentar:

Lantlig Längtan sa...

Roligt med loppisfynd & speciellt när man hittar något man länge sökt efter! Själv hittade jag inte så mycket i år på Juthbacka, men jag hittade också något till köket... några små, söta, gamla glasfat som jag tänkt använda till dukning när vi har kalas och bröllop...
Hoppas ni fått ha en riktigt skön sommar hela familjen och ert hus ser ut att bli väldigt fint!!
...och Tack för lyckönskningarna, det känns som att det behövs väldigt mycket nu just...
Önskar er allt gott!