lördag 31 december 2011

Årskrönika

Tänk att vi redan är på årets sista dag! Ett år går så snabbt!

År 2011 har för mig varit ett väldigt speciellt år, ett år fyllt av glädje, enorm lycka, och en kärlek så ofattbart stor...! men också mycket stress, ensamma stunder och trötthet.

Året började med att det lilla mirakel vi väntat på i 5½ år äntligen kom till världen! Något större och finare kan jag inte vara med om!
De första månaderna gjorde jag inget annat än bara satt med vår lilla ögonsten i famnen hela dagarna. Hur skulle jag kunna släppa honom då han äntligen var här?! :)
[behöver jag berätta att han fortfarande är ett riktigt "famnbarn" som helst av allt ska ha kroppskontakt med oss hela tiden? ;) Det betyder ju att jag inte får så mycket gjort om dagarna, men ja, jag älskar det; att få vara nära, nära! ]

Ointresset för inredningen var ett faktum, i min lilla värld fanns inget annat än vårt barn, och det är alltså också en delorsak till de sällsynta uppdateringarna här på bloggen!

Stressen och de ensamma stunderna har berott på makens sista år som studerande. Det har varit jobb, skola, praktik, och mängder av skolarbeten, (många gånger allt samtidigt) och faktum är att det ibland gått veckor utan att vi ens hunnit se varandra längre än ett par minuter...!

Jag har alltså varit "singelmamma" största delen av året!

Nu är skolan äntligen klar, maken har fått ännu ett yrke, och förhoppningsvis blir det mer tid över för familjen i nästa år!

Jag hoppas år 2012 blir ett lugnare år, med mer familjetid, mer tid för hobbyn, och ett år med massor av kärlek, glädje och lycka!

Till sist får jag önska Dig ett riktigt fantastiskt gott, välsignat år 2012!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, mycket har hänt hos er detta år. Ett riktigt gott nytt 2012 till dig!!

Eva sa...

Det är verkligen alldeles underbart att få hålla sitt lilla barn i famnen! Det är också det största och härligaste vi fick av 2011. :) Ett riktigt Gott och Välsignat Nytt År till er! Kram!

maria sa...

du har varit en duktig singelmamma! Ensamma stunder kan vara så jobbigt men glädjen över er lilla Joar har nog säkert satt allt det andra, tunga i skymundan :-)

det är verkligen fint att K fick sitt betyg, hoppas verkligen ni får mera tid för varann alla tre!!

och hoppas vi ses snart, ska bjussa på en kaffe snart så får ni sitta i snofsiga soffor, ha haa.....

matilda sa...

tänk vilket år. förstår att lyckan över ert barn är stor! och famnbarn tycker jag gott dom kan få vara när dom är små, rätt som det är vill dom inte sitta i famnen längre och då kan man inte backa, så det gäller ju att njuta av nuet! önskar dig också ett gott nytt år :)

klipposfia sa...

tänk att ett år går så fort! det var ju alldeles just jag träffa er på rääto och ni berättade om att ni varit på ultra! jag är så glad för er skull, att ni fått den underbara gåvan! samtidigt som du alltid kommer att förstå dem som kämpar! stora nyårskramar till er:) Gratta K till betyget!

Anonym sa...

Vad jag känner igen mig i det du skriver. Våra historier skiljer sig inte mycket åt! Förstår din glädje och lycka men också den tunga biten. År 2012 kommer att bli ett fantastiskt år, det känner jag på mig. God fortsättning och Kram!
Anna/Ljuva Lantliv

Lundagård sa...

Du skriver så fint!
Det är tungt att vara ensam med barn hur mycket än man älskar den lilla man är med. Roligt nu att ni har den tunga biten över med studier+jobb och förhoppningsvis så får ni ett riktigt fint år med mera familjetid!

Anonym sa...

Vilket år - så bra skrivet!

Dina rader får mig att tänka på när vi fick leo. Det var många långa ensamma dagar när maken studerade eller jobbade. Har efteråt många gångar undrat hur jag fick dagarna att gå...?
Visst skulle det vara för härligt om man båda kunde vara hemma och hjälpas åt under barnets första år, men det är nog ingen verklighet när man studerar med barn. Men man får försöka göra det bästa av situationen.

Kan också tycka att jag haft en hel del långa kvällar under året som gått, men det är något helt annat när man har de större barnen som ibland kan hjälpa till och som man oxå kan prata med.

Vi hoppas på ett lugnare år med mera tillsammanstid!

Och grattis till dig!
Här var jubilaren på skoterresa men kom hem igårkväll, då firade vi med tårta.

Fin söndag

Mamsell Lufolk sa...

Mera händelserikt än så blir det väl inte. Ni har faktiskt varit med om mycket förra året, men vi får hoppas att ni får mera tid för varandra detta år.

Och grattis i efterskott, till dig och killen! Hoppas ni hade en fin dag, med mycket kärlek och uppskattning.

Allt gott för hela 2012!

maria sa...

hejsan :-) Vad har ni för sovrutiner numera sådär dagtid?? funderar när ni kan komma hit och umgås i stökigt och småbullrigt hem med köpis dopp? Vi har öppet från 8 på morgonen till 21.00 kvällstid så boka in tid!! Vi har lite dryyyyft :-)

maria sa...

vi kan ju sikta på början av nästa vecka, mån el tisdag från "morne" :-D

Vi hörs!!