fredag 12 augusti 2011

Grått


Nu har det gråa fått komma in igen i vårt hem!
Det känns skönt att plocka bort det somriga rosa nu när det blir till höst, och istället få bädda in hemmet med lite mörkare, murrigare färger.

Egentligen har jag en viss längtan efter brunt denna höst, men tills jag fått införskaffat mig något i den färgen, får vi leva med det gråa; skönt det också!

5 kommentarer:

Nilla sa...

Tack snälla Heidi för dina fina ord inne hos mig! Att skriva direkt från vad som rör sig inne i huvudet på en skulle egentligen inte vara svårt, men ändå finns en spärr av var går gränsen? Hur mycket vill jag att totala främlingar kan läsa? Så jag får fundera ett tag till :)

Härligt med grått! Har faktiskt också tänkt att ta in lite mera grått där hemma, men ännu så försöker jag desperat hålla kvar sommaren en liten stund till :)

Sköt om er och ha det bra!

Massa kramar Nilla

Flickan på landet sa...

Myysigt med grått. Jag har ännu inte tagit tag i att byta färger inför hösten men småningom...:) Grått är en favorit även hos mej!

Anonym sa...

Grått och chokladbrunt är oxå höstens fäger hemma hos mig. Är oxå sugen på svart, som alltid mot hösten, men ska försöka låta bli att måla hela skåp svarta denna höst när jag vet att det brukar vara övergående ;)

Så fint du gjort det här inne, och inlägget om livet på landet var så vackert, ja IDYLLISKT är ordet!

Galleri MochB sa...

Grått är en vilsam färg. Mysigt att få krypa upp bland alla kuddarna nu när höstmörkret anländer :O)

maria sa...

kuddar är inte min grej kom jag plötsligt på när jag ser dina........jag får helt enkelt inte till det! borde vara helt utan....egentligen!

så fint med grått, en färg jag verkligen gillar!