torsdag 12 maj 2011

Pollen, gräs och underbara liv!


Gården pryds med löv- och gräshögar för tillfället.
Fick en räfsa i morsdagspresent så nu har jag något att göra på dagarna! :) Det gäller att passa på när lilla mirakel sover ute i vagnen, och med ca 3000 kvm "gräsmatta" så blir det inte klart i första taget!
Men... Jag tar lite i taget, och det som inte hinns med så får vara, inte syns det så mycket sen när man kört över allt med gräsklipparen ett varv! :)

Njuter för fullt av våren (fast helst bara i korta etapper utomhus, då pollenallergin gör sig påmind relativt snabbt...) och av det fantastiska att få se älskade barnet utvecklas och växa! Vilken otrolig gåva att få vara hemma-mamma!!

3 kommentarer:

Flickan på landet sa...

Snärtig räfsa :)
Javisst är det underbart att få vara hemma-mamma. Helt fantastiskt, och vissa dagar då lite mindre fantastiska..*ler*

Tyvärr får jag snart vakna upp ur min bubbla och börja söka jobb... Får ju vara hemma till december men de flesta jobb inom min bransch börjar i augusti så vem vet?! Kan bli gråtfärdig bara av tanken att mina småttingar ska börja dagis kanske redan till hösten men sånt är livet...Det kanske blir bättre än man tror?!

Ha det gott!Hoppas vi syns på bloggträffen!PS:Skulle vara kul att se ert lilla mirakel =O)

maria sa...

JA, det är så roligt att du också får njuta av livet som hemma mamma - så skönt nu på våren :O) räfsa lungt nu bara ;O) hoppas vi ses på onsdag i Purmo!!

Anonym sa...

Ja visst är det för skönt att få vara ledig - jag njuter såå jag med!

Pollen är då inget kul. Stora grabben är så less på det, hoppas det går snabbt över.

Hoppas förstås att vi ses på onsdag!

caisa