onsdag 25 maj 2011

Lite nytt i köket

Länge sedan jag haft ett inredningsinlägg!
Det har varit lite si och så med inredandet i ett år nu; när jag blev gravid så var det bara det som snurrade i mina tankar, och nu när lilla mirakel äntligen är hos oss så är han den som tar all min tid och mitt intresse!


Var på bloggträff senaste vecka till Lundagårds, och då fick jag i alla fall lite skaparglädje tillbaka! Deras hem är bara för underbart!

Dagen efter träffen knåpade jag ihop nya draperier till köket. Kul med lite variation, även om det blev en aning mörkare än tidigare. Så här såg det ut förr.

Planerar att bygga in kylskåpet (som inte fick vara med på bild!) i sommar, men vi får se hur det blir med den saken... När maken väl har semester så brukar det bli så att vi tillbringar dagarna vid sommarstugan, men en regnig dag kanske vi tar tag i det hela!
Den som lever får se...! :)

7 kommentarer:

klipposfia sa...

ni har alla fått sån inspiration sen ni va på bloggträff....jag borde sannerligen ha kommit jag med, för här flödar det inte så mycket just nu:) fast det behövs ju inte så mycket för att det ska kännas nytt då igen! ska vrida blomkrukan ett varv....

Flickan på landet sa...

Va kul att se en bild från ert kök!ni har ju hur mysigt som helst =) Javisst är det kul med bloggträffar o inspirationen som brukar komma efteråt =0)
Ha d gott!

Anonym sa...

Åhh ni har det såå mysigt!
Älskar dina fulla hyllor, så härligt med en massa porslin!

maria sa...

så fint med lite mörkare färger i ert mysiga kök! när jag tittar på bilderna får jag allt dryft efter mina vita trähyllor :O)

det var så roligt på träffen, vi borde ha dem oftare! Alltid får man inspiration till nåt...

Anonym sa...

Håller med, jag skulle oxå kunna tänka mig att lära mig snickra. Ordnar de vuxenkurs om nåt år, så far vi :)

Mamsell Lufolk sa...

Mysiga, fina, gulliga kök! Så hemtrevligt och ordningsfullt.

StrandviksVillan sa...

Riktigt snyggt och hemtrevligt!!s