fredag 19 november 2010

Julkänslor och köksmöbel


Ute är marken snötäckt, solen skiner och termometern visar sådär lagom många köldgrader, underbart! :)
Tyvärr får jag ju hålla mig i sängen ännu en tid, så jag kan inte njuta av vädret så som jag skulle vilja, men det gör gott åt själen i alla fall att se det vita landskapet och känna kölden genom fönsterluckan :)

Bara en vecka kvar till lillajul och advent nu! Jag orkar faktiskt inte vänta så länge till, så här kommer julen att komma in redan nu i helgen. Har längtat efter det röd-vita, varma, ombonade så länge nu, så det ska bli härligt att äntligen få in allt! :)

Tallrikshyllan, projektet jag påbörjade redan i vintras, blev klar strax innan jag blev sängliggande. Tog betydligt längre än jag hade tänkt, men så kan det gå, och bättre sent än aldrig sägs det ju!
Provisoriskt pyntad än så länge, men med julen blir den säkert lite annorlunda...

Ta hand om er nu, och tack för alla gratulationer och lyckönskningar!

15 kommentarer:

Linda sa...

Så fint ni har det. Står som bäst och stryker mina julgardiner. jag orkar inte heller vänta till nästa helg ;)

klipposfia sa...

Tack snälla rara du för att vi fick komma in i ert underbara lilla hem härom dagen! Kände mig alldeles varm och glad efteråt:) Ni har det verkligen mysigt så det förslår! och julen ska ni njuta av nu i fulla drag så går väntan lite fortare:)

Anonym sa...

Oj, va mysigt det ser ut! Så fint med tallrikshylla!
Jag ska ta fram jullådorna ikväll, och kolla lite vad som finns... och kanske plcoka fram en del.

Skall annars med isa till sexårsgranskning kl 14, så jag kan svänga in med tvättlapparna efteråt om det passar.

kram.

maria sa...

härligt, härligt....tallrikshyllan är så fin....får mej att vilja lägga upp vår i köket igen, men det finns nog ingen plats för den i detta läge...
här spelas Carolas julskiva varv efter varv, vi har säkert fylna av den lagom till lillajul ;O)

Mamsell Lufolk sa...

Nejmen åhh, vilken fin tallrikshylla! Och faten oxå förresten. Det ser så mysigt ut, tänk att vi fortfarande inte kommit oss dit för att se det mysiga i verkligheten! Skämmas! ;) Men va ska int vi händ ännu....

Ha det gott och ta hand om er!

Galleri MochB sa...

Så fin hylla du fixat! Och så jättefint innehåll i den. Skall nog också plocka fram lite jul inkommande helg :O) Sköt om dej! Kram Mia

eirikas sa...

Instämmer i alla andras lovord - vackert!!! Sköt om er!

Nicole sa...

Tallrikshyllan är jättefint och fylld av vackert vitt porslin ;).
Njut av tiden som är!

Kram, Nicole

Flickan på landet sa...

Jättefin tallrikshylla!!Och ja, underbart vackert är det ute, synd bara att det är så himla kallt så barnen knappt kan vara ute...

Hoppas vi syns ännu på bloggjulfesten :) Ta hand om dej o magen :)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hej du,

nej jag kallar nog det inte duktig, snarare dum. Det tar sån tid, och så undrar man ju varför jag gav mig på med svart? Men jag har ju testat nu iallafall ;)

Tänkte faktiskt på dig idag, och fundera om du ännu är hemma, och mår någorlunda. Det börjar vara nära nu. Pirrigt?

kram.

Anonym sa...

Ja, jag kan förstå att man får nog att ha ont. Har oxå haft mera ont de här senaste dagarna. Jobbigt, man vill ju in va pito, men samtidigt så är det inget man vill leka med. Men tar jag dagen med ro, så går det någorlunda bra.

Hoppas du kan börja va uppe mer nu när du får, men det är viktigt att vila. Man får nog säkert va uppe sen när bebisen väl är ute ändå. Det kjan jag noja med över, hur jag som fått sova i fem år, ska ork börja vaka igen? Men man får hoppas man får en snäll bebis :)

kram.

Anonym sa...

Ne jag förstår att he jöutids ti ha ont. Tycker ren att jag har nog av detta, trots att det bara varit några veckor. Samtidigt är det precis som du skrev, att man lätt kunde göra om det igen, för belöningen är ju underbar :)

kram.

sabina sa...

comarictJättefint!!

Nilla sa...

Ni har det så mysigt och fint! Fortsätt bara att tänka positivt, nu får du ligga och mysa och bara njuta av den här underbara tiden fram till jul!

Sköt om er!

Kram Nilla