onsdag 3 mars 2010

Inspirationen är tillbaka! :)

Hos oss pysslas det för fullt nu! Om det är sportlovet som gör att inspirationen återvänt, eller om det är besöket i vår "grannes" underbara hem förra veckan som fått mig att vilja göra saker här hemma igen vet jag inte, men roligt är det i alla fall! :)

Jag sågar och spikar och skruvar och målar. Slänger ut en möbel och tar in en annan [eller nåja, det fixar maken åt mig ;) ].

Har planerat in en ikea-resa på lördag, så jag hoppas verkligen att vädret blir bättre tills dess! Att köra närmare 400 km i snöstorm är inte särskilt lyckat...!
Så, jag håller tummarna! :)
l

Nu ska jag ta ett varv med målarpenseln igen, men ni får ha det gott!
Kram!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Va roligt att du fått inspiration! Vad fixar du för nåt? *nyfiken* :)
Min inspiration är det sådär med, kommer o går... Men nästa vecka river vi vindstrappan i farstun o blottar stockväggen, så jag hoppas jag får mer inspiration då!:)
Trevlig fortsättning på sportlovet!

Lufolkan sa...

Va roligt när inspisen återvänt! Då är det bara att smida så länge järnet är varmt. Du får visa resultatet sen, man blir ju nyfiken med mindre. ;) Håller tummarna för Ikea.

nonni-84 sa...

Hej vännen! Det ser ju ganska bra ut med vädret, så kanske vår ikea resa blir av iaf. Längtar!!! :)

Horses and House sa...

Nice med inspiration!!! Ser ju ut att bli bättre väder nu till helgen så ni ska ha en jättebra Ikea-resa! :) Kram!

maria sa...

Visst är det kul när man har nåt på G och är riktigt inspirerad, då ska man skynda sej och göra klart projektet innan det roliga gått om ;O)

ja fåse hur vädret är på lördag, ännu är vindarna kraftiga.....glömde säga att om ni inte far på lö så ryms din väninna också med i bussen nästa lö :O)

ps...gubben frågade om jag inte skämdes då jag tagit emot främand och inte skuttat gången, jag som inte hade satt näsan utanför dörren visste inte det var sååå mycket snö :O)

Grinden på glänt sa...

Låter spännande! Du måste visa sen vad du hittat på!

Anonym sa...

halloj,
härligt med inspiration! Har oxå haft ett shönt flow både igår och idag, så nu är vinden rensad och grovköket likaså. Så sköönt, känns som om det sku va mycket lättare att andas ;). Ännu väntar grovstädning men det får vänta till våren. Loppisbord nästa.

Vädret är ju riktigt bra idag, så ni får säkert riktigt bra resa, om int ni hänger med nästa lärdag... skulle va kul det med!!

fin helg :)

Lantliga drömmar sa...

Nonni: vädret är toppen, så vi ses imorgon bitti! ;)

Galleri MochB sa...

Låter toppen :O) Skall bli kul att se slutresultatet!

Stigen hem sa...

Härligt när inspirationen flödar :)

Flickan på landet sa...

Va du låter på G...:-) blir nyfiken vad du gör??Du får visa efter bilder också!!Hoppas ni fick köra till ikea i bra väder.
Ha en skön helg!