måndag 12 januari 2015

4-års kalas
Igår firade vi vår 4-åring hela dagen lång! Bordet var dukat med alla möjliga onyttigheter, men så hade vi också lite i saltväg som inte hann med på bild; bl.a. dippade ekologiska morötter, hur smaskens som helst, och jag gjorde mer och mer och mer under kalasets gång då de verkligen var populära!

Godistårta hade sonen beställt, så godistårta blev det. Färgrikt i alla fall!

Jaa, fyra år sedan vi blev föräldrar efter år av väntan. Jag minns exakt de där timmarna under förlossningen, timmar då jag stundvis ville dö, men ändå upplevde allt som så otroligt häftigt och underbart mäktigt! Känslan efteråt var att det här vill jag vara med om igen! Och sen, att få hem det lilla knytet jag burit på i nio månader, vilken lycka och glädje!
Idag har vi en viljestark och energisk kille som hanterar såg och hammare som värsta byggaren, som klättrar överallt, som precis som sin pappa älskar allt med motorer; snöskotrar, bilar och motorcyklar, och som mamma njuter av att få krypa upp i soffan med en god bok.

Grattis älskade barn, jag är så glad att du finns!

1 kommentar:

Lundagård sa...

Grattis till er lilla stora kille!
Så fint årsinlägg också, vacker bild med pojkarna på rad vid stranden.

En gnutta kan det ju motivera det där med att dammet är fullt av gift, men inte ens det biter så mycket på mig då jag tänker att vi har så mycket gamla saker, så det inte är så mycket nymodighetsgifter som hamnar i dammet. Men visst, datorer och liknande finns så jag får tänka mera på det för att städmotivera mig. :-)