torsdag 9 september 2010

Ljuva tid

Kunde inte låta bli att fota vårt stora träd en tidig morgon när dimman var tjock och solen sakta gick upp...

Efter att ha haft en dyster inledning på hösten har vi nu
riktigt toppenväder! Solen skiner, det är varmt ute, och min kropp och själ fylls av livslust och pysselglädje!

Idag tror jag nästan jag ska ta och greppa taget om målarpenseln och försöka få lite färg på foderbräderna som äntligen är spikade runt dörrar och fönster på framsidan av garaget/förrådet!

De flesta sommarblommorna har jag låtit vissna ner och njuter nu av lite höstigare arrangemang. Ute vid vägen blommar fortfarande Mårbacka-pelargonerna i sin stora gryta, men det är nästan så jag längtar efter att få ersätta dem med något annat nu...!

Bloggandet har det varit lite sådär med en längre tid redan, men allt har sin tid, och nu finns det så mycket som jag prioriterar högre än just bloggen...! När jag känner för att skriva ett inlägg gör jag det, även om det går länge mellan mina uppdateringar! :)

Hoppas allt är bra med er och att vi alla får njuta av underbart väder länge framöver! :)
Kram på dig!

10 kommentarer:

Nilla sa...

Tack vännen för dina snälla ord!

Blev så full i skratt när jag kom in här, var precis ute och planterade lite höstblommor och din plantering ser ju precis ut som de som jag gjorde nyss :) Bra smak vi har eller hur? ;)

Hoppas du får en riktigt skön höst!

Kram Nilla

maria sa...

...efter att ha haft en dyster inledning på hösten...orden fick hjärtat att hoppa i halsgropen tills jag insåg att du menade vädret!! vilken tur....Hoppas allt är väl hos ert :O)

här har också höstblommorna planterats, redan för flera veckor sedan (eftersom sommarblommorna hade dött, suprise!)

ha det bäst! nu ska jag dra, snart har vi lördagsfremand här :O)

Lufolkan sa...

Säger som Maria, jag tänkte också få hjärtat i halsgropen, men pustade ut när jag läste vidare. :)
Och självklart ska man ta det lugnt på Lugnet! Ni har ju i alla fall gjort nåt, och det ska ni va nöjda över. Vi borde absolut komma oss på besök och se hur ni bor. Tiden går så fort så man hinner inte alls med.

En fin fortsättning på hösten!

maria sa...

aj,aj....inte roligt med sjuk rygg och bättre blir det ju inte då magen växer. vi ska hoppas att det inte blir värre nu bara! kanske du har sjukledigt från jobbet??

Här hemma har vi det riktigt bra, nätterna är inga problem, Ruth e lika trött som sin mamma :O)

Galleri MochB sa...

Ja vissa dagar är det så otroligt vackert med solen som vaknat och dimman som ännu hänger kvar! Har också köpt hem lite ljung och pyntat kring trappan.
Sköt om dej! Kram Mia

Lufolkan sa...

Ostädat är bekant även här, så den delen e vi inte rädda för. Tror nog att vi hör av oss före ändå, bara du lovar att inte börja städa... :)

Huset på landet sa...

Vilken fin bild på trädet i dimman! Ja nog har man tröttnat liite på sommarblommorna nu, det är vackert med äppel och höstens färger.

Trevlig helg!

Kram, Nicole

Flickan på landet sa...

Visst är det mysigt med höst och att få göra lite höstarrangemang ute. Fina blommor har du planterat :) Njut av hösten o ta ingen stress med bloggandet!!

Flickan på landet sa...

Hallojsan igen!
Nu när jag börjar läsa lite mer vad som skrivs här så tror jag att jag får gratulera dej om jag inte är helt ute och seglar :) (hoppas inte) Är verkligen jätteglad för din/er skull!!
Hoppas du mår bra. All lycka!!!!!

Nilla sa...

Hej,

Först och främst, läser kommentarerna och väntar ni litet? Hoppas verkligen jag förstod rätt nu!! För här sitter jag och är så glad för er skull :)

L är min yngsta syster, så du är nog inne på helt rätt person. Speciellt om hon är den största gravida du någonsin sett *fniss*

Tack söta du, ibland är man nöjd och ibland känner man för att bränna ner hela kåken, som det är hos de flesta antar jag :)

Sköt om dig!

Kram Nilla