tisdag 10 augusti 2010

Sommaren är kort

Här har det minsann varit sommarlov! :)

Är ledig ännu två veckor, sen börjar allvaret igen! ;)
Den mesta delen av semestern har vi tillbringat ute vid sommarstugan, och skönt har det varit! Har kopplat bort allt måste här hemma, vilket innebär att alla våra projekt fortfarande är ogjorda... Nåja, sommaren är kort, så det gäller att ta vara på den, och visst hinner vi spika både ribbor och foderbräden nu när hösten närmar sig!

I köket har det varit somrigt och blåvitt (enda stället jag har "orkat" sommarstyla, mesta delen av tiden spenderas ju ändå utomhus...). Nu när hösten sakta men säkert närmar sig börjar jag längta efter mer höstiga färger, så jag tror det blåvita snart får ge vika för något annat! Såhär såg det ut i julas i vårt kök.

Snart blir luften hög igen, vi får klä på oss tjocka gosiga tröjor, tända ljus om kvällarna, och njuta av skördetiden...! :) Toppen-sommar har vi verkligen haft, och jag ser faktiskt fram emot allt det vackra hösten kan bära med sig!

Många kramar till er alla!

11 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Ja man tror man ska hinna så mycket under sommaren, men tiden rinner hastigt iväg, och man måste ju hinna njuta också som du säger!! Vi har fortfarande också en hel del ogjort på vår borde fixas denna sommar lista, men det kommer ju en ny nästa år ;O)
Finfina blåvita saker! Jag skulle naturligtvis inte plockat bort dem :O)
Kram till dej med!

Lundagård sa...

Så vackert somrigt blåvitt!
Tänkte hinna prata några ord mer på auktionen, satt väl fem sekunder för att springa iväg och kolla alla prylar :-) sen hade du åkt iväg så jag missade dig. Gjorde du några fynd?

Lundagård sa...

Men va kuuul, såg vaggan i ögonvrån, den var ju väldigt fin, så roligt att du fick den!

Anonym sa...

å va härligt somrigt det ser ut på dina hyllor!!

Ja, så sant,alltid lika kul att träffas och prata.

Skönt att veta att ni kommer ihåg. Det är med tillförsikt vi ser framåt nu, men visst funderar man ändå på morgondagens åtgärd. Vi får hoppas och be att allt löper som det är menat.

kram.

klipposfia sa...

oj oj...tänker bara på hur det såg ut då ni var hit sist....inga fina koppar här inte:) men som sagt, sommar och utelivet har sina för och nackdelar:) och tiden är kort så det är väl att ta vara på varje stund man kan i det gröna....sköt om er!

klipposfia sa...

ja jag älskar ljudet av torkarna som surrar dygnet runt, fast jag vet att många sku gärna kasta ett och annat på mig för den saken:) hör bara så till! och alla dofter....och barnen som längtar mer att leka med de stora balarna än att börja skolan:) mmmmm...njuter!

Lufolkan sa...

Det är inte alla som förstår att njuta, så var nöjd över att ni fått ha en härlig sommar med tid för sånt.

Härligt porslin, förresten. Kunde komma på besök med en väska att plocka ner ett och annat i. ;)

Hoppas ni får en lika skön höst!

Flickan på landet sa...

Ja, en varm och skön sommar har vi haft :) Jag gillar också blåvitt o har det i köket o lite här o var just nu!!
Vilken mysig altan ni har byggt, den har ni säkert fått användning för i sommar!!
Ha en skön fortsättning.

Huset på landet sa...

Så vackert blåvitt i ditt kök!
Javisst har vi haft en underbar sommar, och då måste man ju unna sig tid att njuta. Här väntar uthuset på att renoveras. Vi hade ju tänkt vara klara till midsommar, men vi har knappt börjat än...
Hoppas jobbstarten gått bra!

Kram, Nicole

Lufolkan sa...

Tack för de fina orden! :) Kan int direkt säj et ja halde me, men he e jo bra om nan tycke he. He känsta no som int vi sko ha matcha in ritti me vårt skräpiga bygg mot all dömde aade snygg hejme och villona, o tilome Ernst i sama tidning, menmen.. tå di nu vila skriv om nan som e mitt i så fik di jo djä he nu.

eirikas sa...

Somrigt och vackert - håller ända till jul :) Hoppas att ni har det bra fortsättningsvis! Önskar er många vackra höstdagar!