söndag 27 december 2015

Jul 2015

Julen kom och fort var den över, känns det som. Vi har haft sköna juldagar med lite pyjamashäng, bokläsning, slappa i soffan, träffa folk, äta gott... Sånt som hör julen till helt enkelt!


Granen hamnade i hallen. Blev lite trångt att gå förbi där, men annars är det rätt så lyckat. Man ser den hela tiden och så lyser den upp rätt mysigt i den rätt så mörka hallen.


Soffhäng framför spisen, som vi eldat mycket i och som givit oss skön värme dessa dagar. Minstingens julklapp är förstås mitt i centrum - där föräldrarna är, där är barnen!


Som nästa projekt ska jag ta tag i målningen av dörrfoder och golvlister här till hallen. Det första man ser när man kommer in ju, och nu vill jag ha det lite mer färdigt här!

Hoppas ni alla haft en riktigt skön jul, och om jag inte hinner med fler inlägg i år så får jag redan nu passa på att önska ett Riktigt Gott Nytt År 2016!

3 kommentarer:

Miascgamla hus sa...

Joulu on aina niin nopeasti ohi..! Kiva kun teillä on ollut onnistunut joulu uudessa kodissa. Teidän koti näyttää niin kauniilta ja tuo pönttöuuni on upea!!
Hyvää uutta vuotta :)

Lundagård sa...

Så roligt att se mera bilder från ert mysiga hem, så härligt att ni är på plats! Fin fortsätnting på resten av året! :-)

Lantliga drömmar sa...

Mia: Kiitos! Pönttöuuni lämmittää niin ihanasti ♥ Hyvää jatkoa teillekin!

Lundagård: Det är nog skönt, lite ofattbart, men samtidigt så känns det redan som om vi alltid bott här! Tack detsamma!