lördag 17 maj 2014

Målar och väntarEn trave panel. Totalt finns det 1,6 km pärlspont som ska målas...


Några bräder på tork i vårt blivande kök.
I hörnet rakt fram kommer spisen, i hörnet till vänster blir det platsbyggt skafferi. Köksbänk längs med väggarna. Den målade väggen blir tapetserad, och den omålade blir panelad. 


Köket sett åt andra hållet (innan det blev fyllt med panel)
Vid fönstren kommer matbordet. Samma gäller här; panel på omålad vägg, tapet på den målade. För att köket skulle ha varit "perfekt" borde förstås fönstren ha varit symmetriskt placerade, men vi lyckades inte kombinera ut- och insida på annat sätt, så i detta fall blev symmetrin på utsidan prioriterad. 
Vedspisen ska flyttas in bara muraren får klart det sista. 

Dagarna går, och det är glest mellan inläggen här på bloggen. Jag har svårt att tycka att bilder från vårt byggkaos är intressanta, så därav den dåliga uppdateringen.
Vår baby har hunnit bli tre månader, och jag vet inte riktigt vart tiden rusar iväg?
Tycker vi lever i ett evigt väntande just nu också; väntar på linoljefärg som torkar, väntar på att få installerat värme i huset, väntar på golvplank, väntar på takpanel... :)
Allra mest väntar vi nog på sommaren, och på att en dag få flytta in i vårt nya hus! Som ni ser, är det nog en rätt så lång väg kvar innan vi är där, men, vi jobbar vidare... :)

2 kommentarer:

Flickan på landet sa...

wow va kul att det händer grejer :) ska bli så rolig att följa med!

maria sa...

Den som väntar på nåt gott....

där kommer ni att få det så bra! bara du hittar tålamodet att orka ända till inflyttningen ;-) Ser så fint ut, ett riktigt Heidi hem!