måndag 30 december 2013

År 2013


År 2013 inleddes med sorg och i tårar, och fortsatte sedan med att jag var tjänsteledig från jobbet en månad för att ta reda på vad jag skulle göra med mitt liv. Valde att säga upp mig från jobbet jag trivdes så med, och stannade hemma med sonen och bara ägnade min tid åt honom.
Husbyggarplanerna gick från att vara bara planer till verklighet, och i juni beställde vi färdiga huselement utgående från våra egna ritningar.
Till vår stora överraskning, och glädje, gick sommaren (och hösten) i trötthetens och illamåendets tecken, i augusti kom vårt hus, och sedan dess har maken och våra fäder samt makens bröder försökt bygga så mycket som möjligt när tid har funnits.
Jag linoljefärgade ytterdörrarna, men mycket mer än så har jag p.g.a. graviditeten inte klarat av att göra...
Nu är alla väggar spirade på både bottenplan och övervåning, golvet skålat i ett rum nere, och massor finns kvar att göra.
Inflyttning före barn nr.2 är beräknad att komma kommer inte att inträffa, tyvärr!

När det nya året 2014 nu kommer får vi med förväntan och nervositet se fram emot att få ett till litet underverk i våra armar, att förhoppningsvis få flytta till större ytor, till vårt eget hus, och gärna senast till sommaren enligt mig, och sen hoppas och be om många välsignade ögonblick, glada stunder och mycket kärlek ♥

Slutligen vill jag önska dig ett riktigt gott, välsignat nytt år 2014!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, tänk va mycket ett endaste år för med sig ändå.

Glädje, sorg, överraskningar, planer som blir förverkligade men också sånt som lämnas ogjort eller inte hinns med som planerats... Känner så igen det där.

Hoppas du får må någorlunda bra de här sista veckorna. Spännande tider. Kram ♥

Flickan på landet sa...

God fortsättning till er,Ja,mycket händer på ett år, både glädje&sorg i en salig blandning.Ni har ett spännande o fint år att se framemot. Önskar er all lycka med den lilla :) Ha det gott!!