måndag 6 maj 2013

Våren är kommenTussilagon kommer troget upp bakom vårt hem varje vår. Där bland stenar, grus och löv tränger den sig starkt och livskraftigt upp, och kommer liksom med löfte om att det blir sommar också i år!

Årets vår har varit lite seg i starten, men under dagens vagnpromenad blev det rejält varmt med vinterjackan på, så kanske, kanske våren nu äntligen är här? :)

Dagarna skyndar iväg, jag tillbringar mesta delen av tiden med att planera, organisera och helt enkelt få ordning på allt som har med husbygge att göra. Förhoppningsvis har vi ett hus som står på vår tomt innan hösten är här!
Jag säger bara, det är mycket nu! 
Det är inte bara en eller två saker som ska ordnas innan ett hus är byggt...!

5 kommentarer:

maria sa...

härligt, härligt!! både till våren och till husbygget som startar :-)

klipposfia sa...

Spännande tider! Aldrig så många beslut som då man ska bygga hus...en sak i taget så blir det nog till sist:)

Mamsell Lufolk sa...

Oj, va kul att se att ni e på gång nu. Minns ännu våndan med alla papper, offerter och allt annat som måste fixas sådär från starten. Blir ju matt av bara tanken hur man höll på. Hoppas ni snart har plöjt igenom det värsta fixandet och får bygga riktigt på riktigt och göra sånt som märks.

Och ja, vi borde få ett lätt fordon att träna hundarna med. Din idé var inte så dum den, åtminstone kunde ju byborna få något att dra på munnen åt. :) Vi har försökt få tag på en flakaped med 2 hjul fram och parkeringsbroms. Har hittat en som vi hoppas få köpa. Hassi tycker att jag kan sitta på flaka å läsa en bok till exempel medan hundarna får motion. ;)

Flickan på landet sa...

Men åh va kul å spännande. LYCKA TILL :) Ni vet vad ni gör i sommar ;)

Lantlig Längtan sa...

Vad roligt med husbygge!! :) Det brukar vara fullt upp, speciellt när det dessutom ska pusslas med småbarnstiden... Men eftersom det är så roligt att se ett hus växa fram brukar det på något vis gå bra ändå :)
Lycka till!!