lördag 17 januari 2009

Ännu mera vinter

Efter att ha haft mycket snö under julhelgen, töade allt bort i början av veckan. Det regnade och slaskade, och allt var äckligt!

Mot slutet av veckan, kom kölden igen, och lite snö har vi fått, så igår njöt jag av en underbar kall vinterdag ute i naturen!

Så friskt och härligt att röra sig ute i den krispiga kölden. Termometern visade -17* C på dagen, och solen strålade. Kan det bli bättre än så?! :)

Önskar er en underbart fin och välsignad helg!

10 kommentarer:

Ett hem på landet sa...

Du är så duktig på att fotografera. Bilderna blir superfina! HAr du en vanlig digitalkamera eller en digital systemkamera?
KRAM

Lyckolotten sa...

Vad fina vinterbilder du fångat.. och visst är det skönt med riktig vinterkyla som omväxling mot allt slask och regn. :)

Anonym sa...

Så häärliga vinterbilder!!
Visst är det härligt med snö och kyla!
Själv har jag inte varit utomhus speciellt mycket denna vecka, all ledig tid har gått åt till renoveringen av grovköket, men nu är det äntligen klart!
Ha en skön helg!

Mitt nya vita hem sa...

Fina vinter bilder du visar
Matilda har inte köpt den än kan ju meddela dig om hon inte köper den :)

Ett hem på landet sa...

Tack för infon om din kamera. En digital systemkamera ligger högt på min önskelista.
KRAM

sabina sa...

Härliga bilder!

Galleri MochB sa...

Så underbara bilder! Man känner hur kallt och krispigt det är... :O) Och ni har återigen mera snö än oss... Ha en bra vecka!

Veronica sa...

Hej du underbara kvinna! Vilken mysig blogg du har, så härlig! Nu har jag läst lite här och lite där i bloggen och jag vill ABSOLUT komma tillbaka hit igen!

Kram Veronica

Mamsell Lufolk sa...

Så ska det va! Riktig vinter! Allt sku va perfekt om vi sku få ännu mera snö + om bildörren inte skulle ha hakat upp sig så den skulle gå att få fast igen... :-)

Maria sa...

Så underbara bilder du tagit, riktigt stämningsfulla :O) Hur gick det med paint net?