fredag 31 oktober 2008

Efterlängtade snö!

Ute har snön dalat ner hela dagen!
Nåja, snö och snö, mest snöslask, men det är vitt i alla fall, och vintersjälen i mig blir överlycklig!
Dessutom fick julsjälen sig en extra kick; nu vill jag ännu mer än tidigare ha advent och jul! :-)

Vår Hallongrotta-lykta...

Ser ni, det är vitt ute! :-)

Imorgon är det Allhelgona! Jag jobbar dagtid, men till kvällen ska vi till gravgården och tända ljus! Det är tradition hos oss, och det brukar vara så vackert och fridfullt där! (såhär såg det ut ifjol...)

Önskar er alla en välsignad och skön helg!

5 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Det är nog mera vitt hos er än hos oss. Fast nu snöar det igen så kanske vi får vakna till en vit morgon...:O) Tycker också det är väldigt stämningsfullt på kyrkogården när det är mörkt och massor med ljus. Måste bara få berätta denna episod om vår äldre dotter för xx antal år sedan. Jag var då med henne just på allhelgona till gravgården och tände ljus. Först tände vi vid en, så på en annan och så när vi kommer till den tredje lyste där redan ett ljus... "Men oj hon (min mormor) har redan tänt sitt ljus...:O)"

Flickan på landet sa...

Här är en till som fått julkänsla och gillar snön :-)

Jaha, så du trodde jag var yngre, det får jag ju ta som en komplimang :-D Fast jag är ju ändå alltid bara 20 *blink* Antar att jag är 2 år äldre än dej då?!

Lundagård sa...

Så fräsch och snygg bokhyllan blev efter målning! Jag har en hemsk, vinglig halvmålad samma sort här brevid mig och dessutom med de runda fötterna... Vilket helt underbart gammalt hus du visade i ett tidigare inlägg. Ett sådant skulle man ha att stå på gården!
Välkommen att titta på färg när du vill!

sabina sa...

Tänk än idag ligger snön kvar men jag hörde att de lovat plusgrader så då smälter väl den...

Fina kannor! Jo, ikea kannorna har jag också... Vi har ju en bra ursäkt att ha många kannor då vi har mjölken i dom... ;)

Solsjö - Under en vind sa...

Filtar kan man aldrig ha för många denna årstiden! Vad många fina som finns i din samling!

Kram!