lördag 4 december 2010

Adventstid


Tänk att det är andra advent redan imorgon! Tiden går så snabbt!

Ovanför soffan hänger vår julkalender som varit med oss i fyra år nu redan! I år är det dock första gången som den är tom... Det gav liksom inte riktigt den rätta känslan att skicka maken att handla själv det som han ska bli överraskad av varje dag... :)

Snön faller ner utomhus, men Anders-dagen 30.11 var kall, så det kan bli en tråkig, slaskande jul i år... Vi får passa på att njuta av det vackra nu istället, även om en jul utan snö inte är någon riktig jul...
Sist och slutligen så blir ju julen till det man gör den, och det är väl ändå stämningen och budskapet som är det viktigaste!

Njut av tiden som är, denna dag kommer inte igen!
Kram!

4 kommentarer:

Anonym sa...

mys, mys, mys
Ja, jag njuter verkligen av dessa dagar. Håller som bäst på att sätta upp adventsstjärnorna på vinden, men fastnade här :)

Galet spännande dagar för er nu, så nära så nära. Är så glad för er skull :)

kram.

Huset på landet sa...

Julkalendern är jättesöt och nästa år, då är den säkert fylld med små överraskningar för en snart 1-årig flicka eller pojke ;).

Trevlig självständighetsdag!

Nicole

klipposfia sa...

vilka urmysiga sockor! man blir ju glad av bara dem:) innehåll hinner ni nog med till lust och leda sen! ja du att njuta varje dag är svårt men bra att försöka ändå:) allt gott och lycka till än en gång!

Galleri MochB sa...

Nej men vilken jättesöt sock-kalender! Nästa år kommer den säkert att vara full med små saker ;O) Och nu skall vi hålla både tummar och tår att snö stannar kvar både över jul och nyår!!
Må så gott! Kram Mia