torsdag 16 december 2010

Julgranar i vintervärld

Frosten biter sig fast i väggarna ute och förvandlar hela världen till ett riktigt vinterlandskap.
En liten gran står tillsammans med ett par lyktor på terassen vi byggde i somras.
Ute på gården är en annan gran pyntad med ljus, en grön krans av lingon- och blåbärsris hänger på dörren, och vi är redo för jul!
Bara en vecka kvar till julafton - tänk så fort tiden går!

En riktigt skön helg önskar jag er alla!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Desamma till dig!!

Flickan på landet sa...

Härligt vinterlandskap har vi verkligen!!och nu vet jag inte vad jag hållit på med då jag missat flera av dina inlägg?! :) Filten är så fin, tur att den hann bli klar i tid!Har själv virkat några stycken, den senaste tog endast två år :-p men man kan ha hur många som helst.
hoppas ni snart får er lilla bebis att svepa in i filten *myser*

Ha en skön helg!!

klipposfia sa...

Ja det är nog så vacker nu, men lite av det magiska for bort då det börja blåsa ur träden tyvärr! önskar bara att jag var fotograf och kunde fånga de fina stunderna på bild....men icke...får njuta av dina och andras i stället:) skön helg! och ska gubben på innebandy i morgon får du gärna komma hit och sitta....men bara om du orkar:)

Galleri MochB sa...

Så vackra vinterbilder! Kallt är det nu och mera snö har vi också fått. Härligt!
Sköt om dej! Kram Mia

sabina sa...

Vi får hoppas det vackra vintervädret håller i sig, fast liiite varmare kunde det vara... :) Hoppas ni snart blir 3 i familjen så du hinner hem till jul!!

maria sa...

härliga tider!! njut av juldofterna hemma nu, vem vet var du befinner dej på Jul....nåja, en nyfödd bebis ljuvliga doft slår nog allt!!

Kram!