måndag 25 oktober 2010

Varje dag är viktig

"Every day matters"!

Vårt lilla mirakel som växer under mitt hjärta ser ut att ha bråttom till världen, så nu är vi glada för varje dag och vecka som den lilla stannar kvar. Förhoppningen och målet är att vi ska klara sex veckor till...

Jag ser på allt som jag skulle vilja göra; fixa några möbler, bygga lite här hemma, städa på gården, och vad gör jag? Ligger i sängen... Men... Som en kvinna konstaterade; det är ett sådant skede i livet nu! :)
Åtminstone har jag ju gott om tid till att bläddra i tidningar och böcker och planera och drömma om julen! ;)
Nu är det inte länge kvar innan vi får börja pynta och fixa! :)

Allt gott!

20 kommentarer:

klipposfia sa...

Oj! är du sjukriven nu? kanske I och jag kunde komma och "liva" upp dig nån förmiddag:)
Tids nog hinner du fixa och greja...det är bara någon få gång i livet man har ett mirakel i magen, om ens det, så håll ut....allt har sin tid och nu är din tid i vila:)

Grinden på glänt sa...

Det är konstigt hur alla måsten och materiella ting får en att känna en massa tvång att göra nåt. Sånt som borde vara roligt, dessutom får de en många gånger att felprioritera. Så ligga absolut på sängen och ta hand om dig och den lill*, utan en massa måsten. De hinns nog med! Sköt om dig!

PS. Jo, jag tänkte vara lite smart i år och inte jaga runt efter nåt att ha på mig samtidigt med alla andra... ;) Kul att råkas sist förresten!

Grinden på glänt sa...

ups, en del felstavningar, jag litar på att du läser rätt.. :)

Stigen hem sa...

Nämen tänk att jag har missat att ni har en krabat påväg! :) Vilken lycka!Ett stort grattis till er Hoppas att h*n vill stanna i din mage ett litet tag ännu..

Fina bilder som vanligt.

Lufolkan sa...

Nämen ojdå! Har pyret så bråttom, det var ju inte bra. Förstår att det kan va frustrerande att se på allt man skulle vilja göra och ändå inte kunna göra något åt det. Men som du säger, du har ju all tid i världen nu att bläddra i tidningar, drömma och planera inför den stundande julen och pyrets ankomst.

Hoppas du annars får må bra och kan njuta av detta skede.

Take care!

Galleri MochB sa...

Har ju alldeles nyligen blivit moster till en alldeles bedårande liten Lova :O) Min syster var också sjukskriven rätt länge för sammandragningar, dock inte sängliggande, men gick ändå tiden ut... Så förhoppningsvis hålls den lille i magen ännu en tid. Njut av allt du kan göra i sängen istället :O) Läsa, kanske sticka, virka, planera och drömma!!
Kram Mia

Huset på landet sa...

Å så spännande tider ni har framför er! Å visst är det så svårt, så svårt att ligga stilla då det är så mycket man vill göra. Men det är nu du ska passa på att vila och läsa och ta dagen som den kommer. Snart kretsar livet runt helt andra saker.

Kram, Nicole

Anonym sa...

Hej!
Är så glad för din/er skull :)
Hoppas krabaten bara hålls där så länge som möjligt.
ps. Funderar på bloggträff i dec, när har du beräknat?

Sköt om dig, kram :)

Anonym sa...

aj.
håller tummar och tår att den lilla hålls inne några veckor ännu!

Säket inte så roligt att vila,man ser ju allt man skulle vilja dona med då. Men som sagt, vad gör man inte för ett mirakel.

Önskar dig en fin dag.
kram.

Flickan på landet sa...

Oj då!nu ska du verkligen bara vila o försöka njuta så den lilla inte kommer alltför tidigt!!Men jag förstår dej, när man vet att man inte får göra nånting så stör man sej plötsligt på allt man ser runtomkring sej =0)
Är så glad för er skull =)Underbart med en liten nära hjärtat!!!!*spännande tider för er nu*
Ha d gott!

Linda E. sa...

Stort grattis till er.Vilken lycka. Jag har helt missat att ni har en liten på väg.

Hoppas han/hon stannar där inne ett tag till. Kom ihåg att vila och blunda för allt annat, det hinner du nog med senare:)
Hoppas du annars mår bra.

Nilla sa...

Nämen, är nog bara att vila nu! Fast jag vet hur det kliar i fingrarna att göra nåt när man är förbjuden att röra på sig. Äldre dottern är född 6 veckor för tidigt så när jag väntade yngsta så låg jag mest hela graviditeten.

Kämpa på och vila, ska hålla tummen för att liten i magen hålls där ännu många veckor!

Kram Nilla

maria sa...

Det blir på torsdag men om du känner dej trött eller har extra mycket sammandragningar den dagen ska du inte komma, hälsan kommer först :O) men jag hoppas givetvist att du kan komma!!

matilda sa...

hållar mina tummar och tår för att ert mirakel vill mysa i mammas mage ännu en liten stund!
sköt om dig nu och vila vila vila, önskar dig och finmagen all lycka :)

och stämningsfulla bilder du tagit, det slog mig en dag att nu har du säkert willow tree figuren med magen och det har du ju :)

Lantliga drömmar sa...

Tack Matilda! :)
Jo, mag-figuren kom gubben hem med en dag när min mage börjat bli sådär lagom stor :)

Ha det bra! Roligt att ses sist också, hoppas det inte blir lika länge till nästa gång!

Lundagård sa...

Det var roligt att ses på bloggträffen trots att vi inte hann prata så mycket, blev så glad över att ni skall få en bebis, underbart! Hoppas allt har gått bra nu sedan sist. Med nr 3 var jag sängliggande en månad i mitten då moderkakan delvis lossnat, nu ser jag det som en underbar tid av vila. Man har ju ofta sina projekt på gång man skulle vilja göra men i denna stressade tid så är det ju ändå skönt att kunna vila utan dåligt samvete. Kram!

maria sa...

Hoppas du mår bra ännu och att bebisen tar det lungt i magen!! Tänker på dej *KRAM*

maria sa...

Skönt att höra :O) kan tänka mej att tiden blir lååååång då man inte får röra på sej nåt extra!

Ha det gott!!

Anonym sa...

Hej, vet du jag kan riktigt bra ta hem åt dig det du vill ha från ikea om du vill. Bara maila lista till mig! Jag ska själv int ha nå mycket så, kan riktigt bra ta hem!

Det närmar sig för var dag för dig, men kantänka att tiden går långsamt. Hoppas du ändå får må någorlunda bra.

Har själv varit på en extra koll idag, men allt såg ok ut, så nu kan jag lugnt fara och traska på ikea imorgon.

kram.

Villa Lantliv sa...

Men va roligt att ni väntar ett litet pyre till er familj. Tänk ett litet barn...vilken stor gåva!!!

Önskar er allt gott!!!

KRAM Anna