torsdag 18 mars 2010

Vitt och praktiskt! :)


Vi har länge saknat en brandsläckare hemma, för jag tycker de stora röda är så fula! (Precis som om det skulle ha någon betydelse egentligen...!) Hittade en dag en söt liten vit på Rustas hemsida, och var alltså tvungen att hämta den på samma gång vi var till Ikea! :)

Har ännu inte hittat någon bra plats för den, så den står på golvet, men jag blir glad varje gång jag ser den! :) Hoppas innerligt att vi aldrig behöver använda den...!
[och för er som undrar: en 2 kg:s brandsläckare kommer man ju inte särskilt långt med, så vi har en stor ful röd ute i garaget också ;)]

En dag kvar nu så är det äntligen helg igen!
Så skönt! :)

Kram!

7 kommentarer:

klipposfia sa...

Nämen vilken fin en!!! den kan man riktigt bra ha framme:) sån borde vi ha några av också.....helst en egen brandbil i garaget! kanske ni flyttar in i nya garaget vårt sen så har vi brandman på plats å!

Lufolkan sa...

Tänk att det t o m finns snygga brandsläckare! Det är ju fantastiskt att nån tänker på alla inredare och fixar till en läcker brandsläckare oxå, för vad ska den kategorin släcka med annars. ;)

Flickan på landet sa...

WOW.... snygg!!!!en sån skulle man ha. Den röda fula klimpen finns nog här också.Men som du sa, hoppas iaf att den inte behöver användas...
ha en mysig helg!

maria sa...

Det var verkligen en skönhet som heter duga :O)

sitter här nu och har tööögot, klockan är inte ens tio på fm och vi får sitta inne hela dagen pga att E spydde en ggr i natt.........det blir nog en sån dag man helst skulle hoppa över men man ska inte misströsta, värre saker finns väl än att ha lång tid ;O) hoppas din lördag blir tjusigare!!

Huset på landet sa...

Den var vekligen snygg. Det är inte ofta man stöter på teknik i snygg förpackning, tänkt att tillverkarna inte förstått att det finns en jättemarknad för sånt?

Hoppas du får en fin vecka med mycket sol!

Kram, Nicole

Galleri MochB sa...

Vi har inte ens en röd ful hos oss... eller har vi?? Måste nog kolla det där... Men en vit kunde man tom ha inne i huset :O)

Anonym sa...

snyggo!