söndag 22 november 2009

Sköna söndag

Så skönt att vakna en söndag morgon då solen strålar från klar himmel och frosten ligger vit på marken!
Maken och jag drog på oss kläderna och gick ut i skogen, han med geväret i högsta hugg, och jag med kameran.

Hittade en lada som fått vackra mönster på stockarnaSåg massor av djurspår, men inte en endaste levande varelse! Djuren hade tur denna gång! :)

Att få ströva omkring i skog och mark, och bara andas in dofterna, lyssna på ljudet från träden, och njuta av hur otroligt vackert det är i vår natur, det är något av det skönaste jag vet! Där ute finns stillheten och friden, som kan vara så svår att finna någon annanstans i vårt jäktade samhälle!

Kram!

8 kommentarer:

Huset på landet sa...

Härliga bilder!
Å va skönt att ni är på benen igen! Usch för influensan. Här har inte så jättemånga haft den ännu, men den sprider ju sig snabbt. Dessutom är de inte pigga på att skriva ut Tamiflu på HVC här, de vill nog att man ska pinas maximalt...
Hoppas att du får en fin vecka!

Stigen hem sa...

Fina bilder det blev :)

klipposfia sa...

Skönt att ni e på benen igen! Ja visst är det tur att vi får bo så nära naturen, det är en mycket större rikedom än man tänker att det är. Egentligen är det ju som en tankstation för kropp och själ:) Sköna bilder!

eirikas sa...

Er söndag låter riktigt skön!!! Den ser fin ut också :) Säkert extra härligt att kunna vara ute efter influensan! Här fick lilltösen också en tamiflu-kur, äckligt tyckte hon... Hon är tack och lov pigg och glad igen! Ha det bra!

Grinden på glänt sa...

Mönstret på stockarna var fint!

Lufolkan sa...

Vilka underbara bilder! Så fridfullt!

Gubben sa häromdan att ja ska bjud hit er, så välkommen bara! Ni kan ju först titta in till Lufolk och sen komma och uppleva gamla minnen vid Clasas. :)

maria sa...

Vilka sköna bilder :O) Hoppas ni har det bra, längesen sist!

Nu ska jag sluta sitta här och trycka i mej choklad medan jag slöbloggar och göra ngt vettigare ;O) som att byta gardiner i köket tex......Synes!

Galleri MochB sa...

Så härliga bilder! Underbart att bo nära naturen. Och skönt om ni mår bättre nu :O) Glad lilla jul!