tisdag 17 november 2009

På benen igen

Det är nu en vecka sedan både maken och jag drabbades av den populäraste influensan just nu...
Börjar sakta men säkert återhämta oss, men bara att vara uppe en lite längre stund gör en alldeles snurrig...

Tog den sista Tamiflu-tabletten idag, men är sjukskriven ännu resten av veckan, vilket verkligen behövs! Tröttheten och svagheten är otrolig!

En del av det ljusa porslin vi har på våra kökshyllor. Jag ser framför mig lite rött blandat med allt det ljusa till jul...

Skålar kan jag aldrig få för många av! Det känns som att hur många jag än har, så är de alltid upptagna när jag behöver dem...! :)

Har problem med inställningarna på kameran och tycks få bara gryniga bilder, men bara jag frisknar till lite mer ska jag ta och kolla igenom dem. Just nu är jag nöjd bara jag orkar knäppa ett par kort överhuvudtaget! :)

Hoppas ni mår bra och klarar er undan allt sjukande!

9 kommentarer:

Lundagård sa...

Oj nej så trist att ni blivit sjuka, gäller att ta det ordentligt lugnt då och inte ta i för hastigt och mycket med saker och ting sen när ni börjar bli bättre. Vet inte hur jag skulle klara av det... man hoppas man slipper undan, än så länge har det gått bra.
Finfina kökshyllor!

Lyckolotten sa...

Usch, känner allt för bra till hur den här flunssan fungerar, har aldrig haft så mycket jobb som de senaste 2-3 veckorna.. Hoppas ni tillfrisknar snart och att ni klarar er utan alla elaka följdsjukdomar! Mysigt med jullakanen i förra inlägget, jag längtar också till julen, nästan mer än vanligt! :) Krya på er!

maria sa...

Härligt att du är på benen igen!!....och dina öppna hyllor är för sköna men det vet du ju redan :O)

Här kastade vi om några möbler IGEN, håller på att få pippi på detta! Denna gång blev det stora databordet flyttad till vardagsrummet (där lilla soffan var tidigare) och sofforna är nu mittemot varann i "större rummet"......sybordet från övrevåningen kånkades ner i datarummet och sekretären upp (och på den stoppade jag symaskinen- ser kult, fult ut). känns aldrig riktigt 100 hos oss men felet ligger antagligen hos mej *LER*
-tur att det inte kostar nåt att kasta om möbler så länge det duger med dem man har ;O)

Hoppas vi ses snart, sköt om dej och gubben din!

klipposfia sa...

Tråkigt att ni måst vara sjuka! finns ju inget värre nästan....eller jo men inte just då man är i det....Blev lite nyfiken då jag såg dina hyllor och skymtade pärlsponten där bakom....om det blev den riktiga eller panelskivan? minns du frågade om det:) Hoppas ni snart e på benen igen! så får vi se fram emot lite jul så småningom:)

Grinden på glänt sa...

Vad roligt att äntligen få se lite bilder från er lya. Det ser så mysigt ut! Är ju i närheten varannan vecka i stallet på andra sidan ån och jag kikar alltid till ert... :) Krya på er!

Villa Lantliv sa...

Jobbigt med sjukdom. Brukar ta ett tag innan man återhämtat sig fullt ut efter influensa.
Hoppas att ni snart mår bra igen!
KRAM

Galleri MochB sa...

Uj uj det låter jobbigt! Här i trakten har den nog anlänt nu också, så vi bara väntar på vår tur... peppar, peppar!!!
Öppna hyllor gillar jag ju också och vitt porslin är alltid vackert!
Kram Mia

Anonym sa...

Så skönt att ni börjar vara på benen igen!! Usch, det är så jobbigt med dendär influensan..
Superfint på hyllorna!!:)) Snart får du placera dit lite rött..jag längtar också o har redan börjat lite...;)

Trevlig helg!

Flickan på landet sa...

Oj fy, man bara ryser redan när man hör ordet svininfluensa :-( Hade ni hunnit vaccinera er och hur pass "dåliga" blev ni?
Har själv gått och varit jätterädda att vi ska få den för vi är förkylda och dottern har haft feber (men det var 3 dagars febern)Dottern han inte blivit vaccinerad då hon har varit förkyld så länge men sonen är vaccinerad!

Hoppas ni har återhämtat er nu :-)