tisdag 27 november 2012

Vinterfeeling i sovrummetNär sommaren tagit slut och hösten tar vid, tycker jag det är så skönt att krypa ner i varma ombonade lakan!
Jag bäddar ofta efter säsong; vitt, ljusblått och lite rosa på våren och sommaren, och sen lite mörkare färger till hösten. Till jul har vi skilda jullakan, som endast används i adventstid (eller nåja, när julstämningen infunnit sig...).

Jag har egentligen lite svårt för rött i sängen, men när jag ifjol såg dessa lakan vid ett ikea-besök, fick jag riktigt ha-begär! De är sådär lagom varma och gör att jag bara vill krypa ner med en god bok och en skål med godis...

Kan inte riktigt fatta att det är lillajul redan till helgen! För första gången på många år har jag ingen som helst julstämning, men när jag tittar ut genom fönstret blir jag inte förvånad! Jag hoppas verkligen det kommer snö snart, eller åtminstone riktiga minusgrader så det blir lite frostigt i alla fall!

Allt gott till er!

2 kommentarer:

maria sa...

Jag kan inte heller fatta att det är lillajul på lördag...vart flyr dagarna? och vart tog den fina snön som vi hade vägen?

förstår att lakanen väckte ha- begär :-) de är underbara!

Heidi funderar förresten på att ha julfest den 10:e, hoppas du har passligt att komma då!!

maria sa...

julfesten blev framskuffad till tisdagen den 11:e, hoppas, hoppas att du är ledig den kvällen!!