fredag 31 augusti 2012

Grabbens hörna

Några bilder från lillgrabbens hörna i vårt sovrum.

På väggen hänger de allra första kläderna, bodyn i st. 50 och 56, och påminner oss om att vi inte alltid haft en pojke som fyller upp kläderna i st.92. 
Traktortavlan är en gåva från moster, och kommer från England, medan qvilten som hänger på sänggaveln är från GreenGate. Den röda hjärta-lampan, som är från Ikea, är inte mammas personliga favorit, men är mycket omtyckt av sonen, och ger ett lagom behagligt sken när man måste tända lampan mitt i natten... 

Redan på BB tyckte vi det var hemskt att vårt lilla barn skulle ligga ensam i sin plastlåda, så från natt 1 har vi samsovit, och gör så fortfarande. Ena långsidan på sängen är därför nere, så att grabben kan krypa upp och ner som han vill på natten, vilket han också gör ibland; är det för varmt kryper han ner i sin egen säng, och är det för kallt och ensamt kommer han upp mellan mamma och pappa.
Hur mysigt som helst :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt!!
Sängen ser bekant ut, en sån har mina barn oxå sovit i :)

klipposfia sa...

Hej va roligt att du återupptagit bloggen:) här har vi också sovit huller om buller i många år men plötsligt kommer det nätter då ingen kommer...nästan så man inte sover då heller, man väntar bara att när ska det dyka upp en småtting:)

Mamsell Lufolk sa...

Vilken mysig liten hörna lillgrabben har, och fin text! Låter väldigt praktiskt när lillgubben själv får bestämma var han sover. Mysigt!

Och du har börjat jobba läser jag. Kan bara ana vilken vånda detta har vållat dig. Hoppas ni hittat det "normala livet" i denna situation vid det här laget. Låter ändå som en lösning det går att leva med.

Och visst skall ni komma på kaffe snart. Ni är så välkomna. Känns som att vi har en hel del att prata om, när det hunnit bli så längesen vi träffades sist.

Lundagård sa...

Mysigt, mysigt och så praktiskt med en säng där sidan går att ställa ner. När man har varit trött på natten skulle det ha varit väldigt behändigt att inte behöva stiga upp och lyfta.
Hoppas ni har börjat hitta in i era nya höstrutiner och att allt känns bra!