torsdag 24 november 2011

Mysig lillajul!Årets första hyacint blommar nu för fullt, och sprider en ljuvlig doft i vårt hem. Jag går omkring och njuter, och sticker ner näsan i den varje gång jag går förbi... Få saker doftar så underbart som just hyacinter, och vad vore julen utan alla dessa dofter?!

Imorgon kommer julpyntet fram!
Idag hämtade vi en liten, liten gran från skogen grabben och jag, för gran, det måste man ju ha när det är lillajul! :)

En riktigt skön och mysig helg och första advent önskar jag dig och de dina!

3 kommentarer:

Mamsell Lufolk sa...

Ja-a du, hatt kunde vi alla behöva, borde ha nästan varje dag jag. :)

Håller med, hyacinter är helt klart ett måste under jultiden. De är alldeles underbara. Maken är oxå helt galen i dem. Som tur är så är de ju ganska förmånliga så man "jöutis" köp flera så man har under hela adventstiden och julen.

Njut av småpysslandet i dessa mysiga juletider!

Unknown sa...

"Skönt" att höra att man inte är ensam om att vara uppe hela nätterna!! Får väl se om den där boken jag beställde hjälper något. Håller jag med dig helt och hållet. Man gör det som funkar, allt för att få sova lite i alla fall. Hade kanske varit bättre att ta fighten men inte till vilket pris som helst! Hoppas ni får en härlig första advent!
KRAM Ljuva lantliv-Anna

Flickan på landet sa...

Jaa, hyasinten är det mest underbara julblomman!!Här är också en som inte kan få nog av den doften. Jag köpte två igår men jag får nog vänta en tid innan den börjar dofta...

Ha en mysig adventstid :)