tisdag 23 augusti 2011

Emaljerat

Årets Juthbacka-fynd råkade alla vara emaljerade!

Silen och hinken är härligt blåvita, och har redan varit i användning vid bärplockningen!

Den gamla butiksvågen är ett fynd till drömköket... :)

I somras besökte vi en auktion maken och jag där en likadan våg fanns. För första gången någonsin så blev gubben lika förtjust i en sak som jag, och den vågen skulle han absolut ha i vårt kök sen! Vågen blev dock för dyr för oss, men när jag hittade denna, betydligt billigare, i fredags kunde jag förstås inte låta bli att köpa den, även om den kommer att få stå i garaget och vänta en tid ännu...

8 kommentarer:

Anonym sa...

kanonfint fynd - jag har oxå spanat in en liknande på nån juthbacka marknad. passar perfekt i lantköket!

har oxå problem med blogger, så numera använder jag mest namn/url knappen, det funkar för mig. men har skrivit många kommentarer och blivit utloggad gång på gång. så irriterande.

hälsningar från en lat en som skriver utan stora bokstäver, för att jag int ork kråta tå ja har maxen i fammi ;)

maria sa...

Superfint!! själv skippade jag marknaden i år och på nåt vis saknade jag inget därifrån....tycker det blivit nästan för stor grej det hela! men visst är det roligt å ena sidan :-)

hoppas L&B partyt blev lyckat, jag var så harma att det var fel kväll för mej :O) och snart ska jag själv ställa till partyt, usch, jag borde ta fram målarburken innan, lekrummet e ÄCKLIGT!! tänkte lägga öppen inbjudan på fb så det kan ju bli rikitigt många eller så bara ngr få, lite spännande att se vem som e intresserad ;o) vad tyckte du annars om kläderna? längesen jag sett nån kollektion därifrån...(tänkte bara om jag ska avboka det hela ;O))

nu ska jag trycka i mej lite äppelpaj....(imorse åt jag inga våfflor, det var igår.....tänkte bara meddela så du inte tror att jag är en värre gottegris än jag faktiskt är, ha haa)

Ha det bäst!!

maria sa...

och, annars så ska jag riktig snart bjussa hem dej och Camilla på fika nån em.....så behöver du inte känna att du måste komma på partyt för att se det läckra lekrummet *smile*, man hinner ju inte riktigt prata nåt då man har party heller.....man bara yrar och på med kaffepannan och sen minns man inte vem som har varit här!

Lundagård sa...

Så roligt att ni köpte vågen, såg den och tänkte lite på dig för minns att ni ville ha den i Åvist :-) snygging som passar utmärkt i köket. Väntar också på att få ta en liknande i användning.

maria sa...

äsch, va harmt att så få hade passligt att komma då du ordnade partyt, jag skulle nog gott och väl ha rymts dit....nästa gång :O)

själv ska jag ha 5:e el 6:e, minns inte, ska kolla med Susanne som drar det hela :O)

klipposfia sa...

vilka sköna grejer:) du, förlåt att jag inte hörde av mig ang. partyt!!! jag skämdes så då jag håxa att jag helt missat det...läste meddelandet lite för slarvigt så jag hade fått för mig att det var en vecka senare:( hade faktiskt tänkt komma för mina ungar vill ha L&B tights på jumppan (enda som int rasar ner i midjan på dem som e spiti vid oss:) men sånt är livet! hoppas ni annars lever och mår dit på ana sido:) tröskorna surrar och torkarna sprider höstljud, härligt!

Lantliga drömmar sa...

klipposfia:
Jag kan inte kommentera på din blogg, men det är lugnt med partyt, du får komma nästa gång! ;)

Ha en skön helg!

Flickan på landet sa...

Finfina fynd!!Har oxå en sådan sil men barnen leker med den ;)Vågen är ju superhäftig, en vacker prydnad!!