torsdag 6 maj 2010

Läsbart

Fick igår hem två nya böcker på posten. Har bara hunnit bläddra igenom dem snabbt, men härliga bilder innehåller de båda!

"Inred lantligt inne & ute" är "fortsättningen" på "Inred och dekorera ljust & lantligt" av Anna Örnberg. Boken innehåller mest olika pyssel- och pynt-tips, men även inrednings"reportage" ingår. Bilderna är vackra att njuta av, så fastän jag inte är någon större pysslare, kommer nog boken att bli både bläddrad och läst i! :)

Den andra boken, "Sommar med Ernst", av Ernst Kirchsteiger förstås, innehåller även den helt underbara bilder! Däremot är det, precis som i hans julbok, mest matrecept, och de flesta av dem kommer jag aldrig att testa (kräftor t.ex. äter vi inte precis varje dag...), och olika pysselidéer som jag heller aldrig kommer att förverkliga (eller vad sägs om en trähylla i stenmuren? Vi som inte ens har en stenmur...)!
Förutom de vackra bilderna hittade jag inget jag gillade i boken, så den åker raka vägen tillbaka till varifrån jag beställde den!
Om du gillade Ernst julbok kommer du säkert att älska denna, men för mig som inte heller tyckte om den första (förutom de vackra bilderna då!), så var den helt fel!

Hoppas att allt är gott med er!
Många kramar!

6 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Gillade inte heller Ernst julbok. Så nu behöver jag inte beställa denna heller ;O) Men den andra skulle jag gärna ha i min bokhylla!
Sköt om dej!
Kram Mia

Stigen hem sa...

Oj vilka ljuvliga skatter du fick hem på posten!! Jag misstänker att de borde falla mig i smaken också:)Härligt, härligt!

Och så får vi hoppas på riktigt skönt vårväder i helgen!!

Kramar

Marita sa...

Just de böckerna finns på min 'måste ha' lista. och ska riktigt snart beställa dem.
~marita~

Lufolkan sa...

Läsbara tips tas alltid emot med tacksamhet. Blir inte mycket tid över för sånt, men nån gång då och då finns det några minuter över för att slappa och bläddra i inspirerande böcker, eller kanske mest tidningar.
Känslan, att öppna ett nytt bokpaket eller en nyinköpt tidning,en chokladig kaka och en rejäl halvtimme....ja, den borde man få uppleva en gång per dag, helst. :)

klipposfia sa...

Böcker är rikedom:) där finns så mycket att lära! oj va det där lät filosofiskt....älskar böcker och drömmer om en hel vägg som går runt fönster å ända upp till taket med böcker.....få se;) skickat ett mail åt dig!

Lufolkan sa...

Jo, det var riktit häftigt att pröva på att fixa själv. Vi målar nog utomhus, idag har det ju varit nästan fööör bra torkväder ute. Vi hade målastalko och fick slut på allt mål, men inte på panelen ;) så nu får vi koka en till sats o. ta talko igen på onsdag kväll. Men det fanns ingen ork och tid att måla mera än det vi hann med med den färg som fanns att tillgå, så vi e nöjd med dagen.

Visst går det bra med köpis oxå, det har vi oxå prövat med på nå plankor vi målade i vintras.

Aj, så du har kroniskt inflammerad axel! Låter inte alls kul. Jo, ja har prövat burana, nå "välkkari" anti-inflammatoriskt som hjälpte så länge jag åt kuren, och till sist blev det kortisonspruta. Dagen efter att jag fick spruta i vänster handled började jag känna av i högra handleden, och i onsdags fick jag spruta i den. Så nu har jag tänkt bli bra!! :)