onsdag 25 februari 2009

Kommer de någonsin att bli klara?!

Pratar om mina filtar...
Har virkat tjocka sköna filtar, det har gått fort och varit roligt!

Började för ett år sedan (!) med en rosa filt, av tunt garn och med fin virknål... Orkade inte hålla på så länge, det kändes som om filten aldrig blev större hur mycket jag än virkade...

I höstas började jag med en ny vit filt, också denna gång med liten nål och ganska tunt garn... Den är inte heller klar, samma problem där! :)
lHar nog insett att jag bara ska virka tjocka filtar med grova nålar, men jag får väl nog försöka få dessa två klara innan jag börjar med en ny...! :)

Om jag virkar två varv per kväll, borde jag kanske ha en hel filt klar tills jag närmar mig min 50-års dag? ;)

Ha det bra!

9 kommentarer:

Flickan på landet sa...

Såå fina =0)Du hinner nog virka måååånga om du räknar med att hinna tills du fyller 50 :-)

Pumlan sa...

Känner igen mig:-) Ska oxå helst bara virka det som går fort!
Det är så vackert med virkat...
Frukosten i tidigare inlägg ser super smaskig ut!
Ha en skön kväll!

eirikas sa...

Härliga frukostbilder nedanför!!! Du är duktig som orkar virka något så stort som en filt - jag tycker det räcker bra med kaffelappar :) Du har ju trevlig sysselsättning lång tid framöver om du räknar med att vara klar lagom till 50! Heja, heja!

Grinden på glänt sa...

Hi hi... Så där är jag också. Börjar med stor iver och sen när det inte blir klart så snabbt som jag vill så lämnar det... :) Sen är det som en stor sten hängandes över en tills man äntligen får det klart! :) Heja heja, friskt humör, det är det som susen gör... ;) (säger hon som själv har en filt på hälft...) Borde vi ha syjunta kanske? ;)

Lyckolotten sa...

Åh, vilka fina filtar du har på G.. jättefina handarbeten! du är allt duktig du, själv skulle jag inte få ihopknåpat en filt fast hur jag skulle försöka, kanske för att jag är kass på att virka! :) Lycka till med virkandet, virka på virka på...

klipposfia sa...

Blir ju lite avis på alla som kan virka så fint;) Har aldrig fått lära mig konsten så det har jag faktiskt på listan över saker jag ska "övervinna" den närmaste tiden...men nån filt lär det nog inte bli i första taget:) God fortsättning!!!

klipposfia sa...

hmmmm...man kanske borde ordna en virkträff....:)

Vackrare vardag sa...

*Fniss*... Känner igen mig:) Men de ser jättefina ut!

Grinden på glänt sa...

Jag har mailat dig..