måndag 8 december 2008

Borta bra men hemma bäst?

Hemma igen efter en skön resa!
Jag som älskar ordentliga vintrar njöt otroligt när vi på söndagmorgon hade -17 grader kallt och snö i massor!
Hade det inte varit så långt borta från "hemma", så hade jag mycket väl kunnat flytta upp till norr, precis som maken skulle vilja!

Resan fick dock ett väldigt tråkigt slut, då jag plötsligt upptäckte att både min förlovnings- och vigselring var borta!

Troligtvis har de i något skede ramlat av fingret ute på parkeringen vid Ikea, då vi lyfte in saker i bilen.

Känns väldigt trist, och glädjen känns långt borta just nu...

Kram!

17 kommentarer:

Maria sa...

ÅÅhhh NEJ!! Har du tappat dina ringar, är verkligen lessen för din skull ;O( De ringarna betyder ju något speciellt MEN kan ju trösta med att du inte är den första som får köpa nya vigsel- el förlovningsringar...bla min storebror spolade ner mammas ring i wc byttan bara så det plaskade om dem!!

Hoppas du hittar NÅT att glädjas över idag trots olyckan! Kram!!

PS....roligt att höra att resan överlag gick bra!!

Nilla sa...

Men vännen vad trist! Ring till Ikea och hör om nån hittat dem, eller till polisstationen i Haparanda.

Härliga bilder du bjuder på :)

sköt om dig!
Kram

Anonym sa...

Oj va tråkigt ! hoppas dom kommer fram på nått kontigt sätt. kram

Anonym sa...

Vilka härliga bilder du bjuder på!!
Men å så tråkigt med ringarna..förstår att du är ledsen..men du är inte ensam..Min mamma tappade sin förlovningsring i en tygaffär i stan, men nån hittade den och förde den till polisstationen. Så jag säger som Nilla, skulle jag vara du skulle jag nog kontakta ikea och polisstationen i Haparanda.

Grinden på glänt sa...

Vilken otur!! Synd att ni fick ett sånt dåligt slut på vad som verkar ha varit en fin resa.. Hoppas att du får dom tillbaka men chansen är nog rätt liten... Jag har tappat bort en av mammas ringar som jag hade lånat (en väldigt speciell klassring). Den flög av fingret när jag sprang till bussen i högstadiet. Fast jag märkte det direkt så gick det inte att hitta den pga alla snö... Å till våren var den ju förståss borta sen länge...

Ett hem på landet sa...

Ååå vilka vackra bilder!!! Drömmer mig bort...här är det nämligen barmark, grått och plusgrader, suck!

Va hemskt att du tappat din ringar!!! Hoppas, hoppas att någon ärlig och vänlig själ har hittat dem och lämnat in dem till polisen. Önskar av hela mitt hjärta att de ska komma till rätta igen.
KRAM KRAM

Karin sa...

wow vilka bilder!

O harmt med ringa! Vi ska tro he du får döm tibax!

Emma sa...

Vilka vackra bilder. Åhhh så vill jag att det ska se ut när man kollar genom fönstret på julafton:)

Kram Emma

lever loppan på landet sa...

Underbara vinter bilder du bjuder på!!! Får sån lust att åka norrut när jag ser dem!
Tråkigt detdär med ringarna, de betyder ju så mycket för en... Men som tur är går det ju att köpa nya, om det nu är någon tröst... Förstår att du är ledsen, så jag hoppas verkligen du hittar dem. Men du har ju åtminstone inte förlorat din man och kärleken! ...det är väl alltid en liten tröst hoppas jag...
Kramar,
Heidi

Grinden på glänt sa...

Hi hi... Vi får väl se vem som hinner först! ;) Min mamma har ett helt månbord som kan bli till två halvor så jag tipsar henne vilt om att jag gärna tar åtminstone en del varje gång vi ses. Försöker trötta ut henne! Hon vill nämligen ha det själv! Å det är ju lite sk*t för mig... :)

Lufolkan sa...

Nej, men va tråkigt med ringarna! Och jag som klagar bara av att jag inte kan ha dom på fingrarna för allergins skull. Jag får ju vara nöjd över att jag har dem kvar iaf och kan ha dem i halsband.

Jättefina vinterbilder! Om vi bara fick ha lika mycket snö och köld här oxå. Vill ha en RIKTIG vinter istället för detta trista slaskiga gråa...

Anonym sa...

Lappland är magiskt, blir lika förundrar varenda gång man är där.

Tråkigt med ringarna. Håller tummarna att dom ska hittas igen!
/ruffa

Huset på landet sa...

Underbara bilder från norr, så ska en riktig vinter se ut.
Men oj så oerhört tråkigt med ringarna. Jag hoppas att nån vänlig skäl hittar dem och att du får dem tillbaka!

Galleri MochB sa...

Så underbara bilder! Kunde behövas sån kyla här också emellanåt, och inte bara lite småtjafs kring noll... Och så synd med ringarna! Lev på hoppet att kanske någon råkar hitta dem. Under kan ju ske, eller hur brukar man säga... Kram Mia

Anonym sa...

Voi rackarn om fåglarna fanns i Happis. Om jag bara håxat att du var där... Syrran var i H:fors men hittade inga. Jag får ta och hitta på nåt annat...

Stolen i v.rummet köpte jag på loppis när vi flytta in. Den har bara fått vila i förrådet någon månad. Omväxling förnöjer :)

/ruffa

Pernilla/ Ockra villan sa...

Neeejj Inte ringarna... Fy vad lessen jag blir för din skull, jag vet ju vad mina ringar betyder så jag kan bara tänka mig hur det känns.. Hoppas dom kommer tillbaka till dig på nått vis..

Och jag bleiv så glad över vad du skreiv om att du a sakna me och att vi inte alls har det föör pyntat.. Tror man behöver lite sånt ibland.. och jag skulle mer än gärna besöka ert lilla hem för att njuta av din inredningskonst.

och du va fint det ser ut i lappland men fy vilken väg det är till korpis åtminstone sommartid..

Kram på dig

matilda sa...

nej äsch, vad tråkigt med ringarna, förstår hur du känner dig för de betyder ju något alldeles speciellt. varje lite repa i ringarna är ju bara tecken på kärlek! det är ju inte samma sak att köpa nya, men man får väl trösta sig med att värre saker kunde ha hänt!
håller iallafall tummarna för att de kommer tillrätta!

iövrigt verkar ni ju ha haft en toppenresa, skönt ser det ut, men jag föredrar nog ändå våra lite mildare vintrar. snö ja tack, men köld, nää, inget för mig ;)

ha de så bra!
kram!