måndag 13 oktober 2008

Litet kan glädja mycket

Ute skiner solen, och det känns underbart att få vara ledig idag!
Från och med imorgon kommer jag att jobba 8 dagar i sträck, så det är väldigt uppskattat att få vila lite nu först!

Efter att ha haft köpförbud i 10 veckor (en evighet enligt mig...) kunde jag inte motstå denna lilla sak, som faktiskt inte kostade mer än 5 euro! Två flugor i en smäll, så att säga, jag fick en ny sak att glädja mig över, och inte blev jag särskilt fattig av det heller :-)
l

En härlig godisskål, tänk att jag kan bli så glad över en sådan liten sak! :-)

Inne hos Villa hemmet kan man nu vinna dessa underbara bokstäver till jul! Jag får våldsamt ha-begär!

Önskar er en riktigt fin och bra vecka!

Kram!

20 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig skål!!
Ja, jag borde nog också få köpförbud en tid..:)
Vi ses på onsdag, du hittar väl?:))

Galleri MochB sa...

Köpförbud i 10 veckor... Jag är imponerad!! Hade också något slags förbud när vi höll på och byggde, men det innebar bara att jag inte plockade in några fler grejer i huset där vi bodde. Jag bara köpte och satte på lager istället...:O) Söt och billig liten skål du unnade dej ändå!

Nicole sa...

Oj köpförbud i 10 veckor, skulle jag inte ha klarat av =). Fin skål och nu ser jag att du börjat äta godis igen också =).

Maria sa...

Bara 5 E.....vilket fynd alltså!! Har du inte köpt nåt på 10 veckor?....det skulle jag aldrig klara av!

Talade med Ruffa om att vi skulle kunna samåka på ons, kanske du vill sitta på också, vi kör ju endå där förbi :-) Och kanske du hittar i purmoskogarna *LER*

PS.....jag lovar dej, i min klädskrubb finns INGET snyggt!

sabina sa...

Nej men vad duktigt!! Jag är djupt imponerad! Hade nog varit en tuff utmaning för mig.. :)

Den är så söt godisskålen din! Tänk till jul när den är fylld av hemgjord konfekt (eller köpis, det går lika bra)!! ;)

Nilla sa...

Så fräsch och fin bokhyllan blev!

Godisskålen påminner mig om min farmor :) Hon hade en liknande, jättefin! Vad duktig du varit som haft köpförbud i 10 veckor!

Måste nog stå över träffen på onsdag, mannen jobbar natt vilket betyder att jag skulle behöva vara hemma vid senaste kl 21 :( Så tyvärr!

Men ni får det säkert riktigt roligt!

Kram Nilla

Mitt nya vita hem sa...

oj köpförbud i 10 veckor,det skulle jag nog aldrig klara av :) den skålen är ju jättefin,alltid lika kul att fynda

Maria sa...

Du kan nog bra sitta på med oss.....har ju en liten en som väntar på en sista mjölkslurp innan natten så en halv tio vill nog jag vara hemma :-)

jag hör av mej när det blir så dags att åka :-)

Flickan på landet sa...

Duktiga du som inte köpt något på så många veckor!Och söt skål har du hittat, tycker att de billiga fynden oftast är de bästa för om de är dyra så svider det en stund efter ;-)
Syns hos gammelgård!

Mjuka sa...

Så otroligt fin glasskål!! Du jag skulle också behöva köpförbud :-)
Kramkram M

Mamsell Lufolk sa...

Vilken härlig skål! Borde oxå skaffa mig en godisskål nu eftersom gubben o jag godisstrejkar, så då kunde ju godiset t o m få vara prydnad. :-)

matilda sa...

så duktig du är, verkligen. tio veckor är inte fy skam! men om man verkligen lägger sig på det så borde det ju gå, men jag tvivlar starkt på att jag skulle klara samma sak!

vår lilla guldfisk har dessvärre flyttat till guldfiskhimmeln, så trist! men en grej mindre att hålla reda på (är ju ingen stor djurvän, så det tog jag inte så hårt, den fick simma iväg i wcn)!

många fina inlägg jag missat att kommentera, så fint med sandflaskan!

vi ses imorgon (tror jag iallafall)!
kram!

Maria sa...

Glömde säga att tyget är från kangasmestarit.......Usch va dyrt det blev !....och dessutom är det ju arbete med att sy...... vilken tur att de redan är inköpta, sydda och upphängda annars hade det inte blivit några nya gardiner känner jag på mej nu........i efterhand :-)

(när jag sytt gardiner så tänker jag att härefter köps ALLTID färdigt sydda gardiner.......men på nåt konstigt sätt så sitter man där vid symaskin och trampar på trampfoten igen)

Maria sa...

Glömde också säga att vi startar ca halv sju från y-esse.......visst bor du där brosan bodde tidigare, ovanför bibban....eller är jag helt ut och cyklar ?

Pernilla sa...

Men en sån mysig lite sak.. och innehållet sen..

Vi ses ikväll.. Kram

Lantlig Längtan sa...

Köpförbud i 10 veckor, imponerad! Det är verkligen duktigt att du klarat av det!! Det borde jag också för den delen införa åt mig själv... men tror inte jag skulle klara av det. :)
Gullig liten skål du hittat!
Vi ses vel kanske ikväll på bloggträffen...

Vackrare vardag sa...

Alldeles bedårande sockersöt!

Förstår på kommentarerna här innan att vi kanske kommer att ses ikväll:)

Anonym sa...

Tack för att du kom igår, och tack för din snälla kommentar!inte har vi nu så fint här, men man blir ju så lätt hemmmablind:)
Jag känner att jag inte hann prata med alla så mycket som jag skulle ha velat, tiden bara flög iväg...

Men det var en sak jag hade tänkt fråga dig...du hade visst köpt dendär barometer skrivbordslampan..men tyckte du att den var för stor.?..tror du att den skulle passa på vårt bruna skrivbord i storstugan?? Ska till ikea om nån vecka, o funderar om jag skulle köpa en åt mannen i farsdagspresent (ja, jag vill ju ha den själv, men det är ju mest han som sitter där vid skrivbordet:))

Vackrare vardag sa...

Måste bara titta in här på kvällskvisten och säga att det var så kul att träffas igår! Efter andra "rundan" tror jag att jag började få koll på de flesta och det är så mysigt att ha ett ansikte på er:)

Hoppas ni får en skön helg!

Anonym sa...

Jag måste säga att det är oerhört strongt gjort och inte shoppa något på 10 veckor, jisses så imponerad jag är :)

Jättefin skål du har köpt dig :)
I butiken, som jag visade i ett tidigare inlägg, har de exakt likadana skålar som jag stått och tittat på så länge, så fina :)

Kram!