onsdag 16 januari 2008

Bloggtorka!

Jag lider av bloggtorka...
Känner att jag vill och att jag borde blogga, men jag har inget att skriva om!
Jag är helt enkelt utan projekt här hemma, och det är fruktansvärt trist!
l
Försöker sitta lite med ritningarna till vårt hus, men med denna fart lär det ta länge innan vi bygger... Det är så svårt! :-)
Nu senast idag när jag satte mig ner med ritningarna till garaget, strandade det på att maken och jag inte kunde bestämma oss för om vi behöver varmt garage för en eller två bilar. .. Vi ska ju dessutom ha ett biltak, så behöver vi verkligen ha tre bilar under tak? Samtidigt så är det ju så att håller maken på och skruvar och fixar någon bil, så står ju den andra ute i kölden då ifall vi bara har ett garage...
Vilket dilemma! :-)
l
Idag har det varit riktigt trist väder här, regnigt och kyligt och mörkt, så för att pigga upp mig lite åkte jag till byns trädgårdsaffär och köpte en ny fotoram och lite nya grönväxter för en del av födelsedagspengarna.
Tyvärr fick jag inga bra bilder i mörkret, så växterna visar jag en annan gång.

I fotoramen fick det gamla kortet på min morfars familj komma.

Har länge sökt efter en passande ram till kortet, men inte hittat någon jag gillat. Denna får duga "tills vidare".

På hyllan står också en hög med gamla psalmböcker. Den översta psalmboken hittade vi i huset på vår tomt. Tycker den är väldigt charmig trots att den är så trasig.

Det enda mysiga med att vara ledig en sånhär dag, är att jag fick tända en massa ljus. Det blir ju så varmt och ombonat när det brinner levande ljus överallt!

Senare ikväll ska jag tillsammans med min syster åka iväg till en handarbetsaffär i närheten. Ska se om jag hittar något att ta i händerna så jag slipper gå omkring och vara irriterad då jag inte har något att göra... :-)

Hoppas ni andra har det bra och att vädret är bättre än här hos oss!
Kram på er!

19 kommentarer:

Nilla sa...

Jag har saker att blogga om men har inte tiden just nu, eller när jag har tid så är det så mörkt att alla bilder blir fula...

Tycker ramen är jättefin! Passar ju så bra till fotot. Charmiga psalmböcker, kan man säga så? *skratt* Men charmiga var de iallafall =)

Ha det bra och roligt och träffas igen nästa vecka!

Kram Nilla

beas barnslikheter sa...

Vad underbart att du lyfter fram fotografierna från äldre tider...och slitna psalmböcker är ju bara så underbara. Svärmor har två biblar från början av förra seklet som varje familj har antecknat nya födslar och särskilda händelser i. Ovärderligt!

Kram Bea

Lotta sa...

Jag har bloggtorka, precis som du! Men det beror nog på vädret, årstiden, mörkret, ja nått sånt i alla fall.

Jättefin ram i alla fall, och härligt med gamla släktfoton! De gamla psalmböckerna är väldigt charmiga tycker jag.

Kram
Lotta

Tegsta G�rd sa...

Hejsan! Tack för att du tittade in på min blogg:) Jag ska erkänna att jag får inte dig placerad...men jag är jättedålig på att komma ihåg namn. Gällande våra byggplaner så sätter jag ett inlägg ett ditt på min blogg. Så kolla där:)

Anonym sa...

Ja, visst är det tråkigt i det regniga vädret...Jag var också och köpte lite saker för att pigga upp mig själv...
Jätte charmiga psalmböcker du har, och ramen blev jättefin till fotot!
Nu får vi bara se framemot nästa veckas torsdag, ska bli så kul att ses!

"M" sa...

Vad fint med alla psalmböckerna, dekorativt..

Madicken sa...

Bloggtorka.....ja, ibland har man inget att skriva om, men ändå blir det i regel till något om man bara börjar skriva- eller hur? Håller med dig att det är svårt att fota nu..ljuset är inte särskilt gynnsamt, förutom några futtiga timmar mitt på dagen. Men bättre ska det bli;-)

Tack för kommentaren hos mig! Hoppas att du fick inspiration att börja/fortsätta med egenkontroll!

Kram Gry

Anonym sa...

Tittade in och såg att du bloggat lite. Bra gjort trots bloggtorkan, ibland behöver batterierna laddas och funderingar ligga på lur och växa. Det är bra med framtidsplaner, och drömmar, nån dag så ploppar dom fram i dagsljuset.Fina gamla böcker. Och så är du så duktig att ta kort med din kamera.
Kul att jag får stå med i raden på alla sidobloggar, du är så snäll. Ha det bra. Från Isa

Home & Clothes Design sa...

härligt med gamla psalmböcker...slitna och goa.

Ha en bra dag/ kramizz Annelie.

Kamomilla sa...

Tråkigt att inte ha nåt på gång. jag har så mycet att jag inte får nånting gjort då heller...
Så slutresultatet är det samma: Frustration...

Flickan på landet sa...

Nog hittar du snart inspirationen tillbaka ska du se :-)
Fin fotoram, underbart med gamla familjebilder!!
Vi har ju nyligen byggt och min man är visserligen biltokig och har fler bilar. Men jag kan rekommendera att ändå göra ett rymligt garage. Vårt garage rymmer 4 bilar + biltak och nu klagar maken redan på att allt som han skulle vilja ha in i garaget inte ryms. Och så är det ju utmärkt att slipa, måla och fixa möbler och loppisfynd i ett garage *blink* Men svårt är det, jag vet!

Grinden på glänt sa...

Jag tycker ramen är riktigt fin!

Under en vind sa...

Man kan omöjligt ha nya projekt hela tiden, det har inte jag heller....mycket av det jag visar hos mig är inte nygjort för stunden, det kan vara både ett år eller tre år sen....Inspirationen måste komma av sig själv, bloggidéerna kan man inte tvinga fram! Ramen och böckerna är jättefina! Kramis!

Hemma på Landet sa...

Det ÄR kökshanddukar från Ikea, snusgurka!:-) Puss

Vackrare vardag sa...

Ja, visst är det trist med det här vädret! Vet ju knappt vilken årstid man befinner sig i... Tröstshoppa underlättar lite för stunden i alla fall;)

Ramen är jättefin och passar bra tycker jag. Och dina bilder är jättefina!

Hoppas du hittade något i handarbetsaffären att sätta händerna i!

Christian sa...

Vilken härlig Psalmbok! Man får verkligen känslan av att "den har blivit använd" när man ser den! Mäktigt! :) Sköt om er! Här i Sverige är det också kallt och regnigt, vi har snö dock, men äckligt väder!

Inredningstokig själ sa...

Man ska bara blogga då man har lust och inte göra det till nåt "måstas"....då orkar man inte i längden med sin blogg......Vilka vackra psalmböcker du har, och ramen passar utmärkt......!!

Angående garage så tycker jag att det skulle räcka med varmgarage för en bil och sen biltak för den andra *SMILE*.....blir nog ändå dyrt att bygga.......(hör nu på expertisen Maria *blink*)

Ha en skööön helg!!

Nostalgi och romantik sa...

Vi har endast ett garage! och vad har vi i det? Ja inte är det bilen iaf...hi,hi. Den får stå ute... och allt annat som inte har någon plats får bo i garaget... En dag ska det kanske bli ordning på det...men det är långt dit!
Kram
Marie

Lallis sa...

Det är så olika tycker jag.
Ibland har man mängder av saker att skriva om, men andra gånger knappt ngt.
Det är nog så det är.. *ler*
Det är så fint med gamla fotografier!
Kram Lallis