måndag 16 juli 2007

Köksfönstret

Köpte ju som jag tidigare skrev en ny gardinkappa till köket för någon vecka sedan.

Var lite trött på den gamla, så jag åkte till stan för att se om jag skulle hitta en blårutig sommarkappa med spets, men det gjorde jag inte!

Däremot hittade jag en härligt vit lite gammaldags kappa som jag blev stört-förälskad i!

Brodyr och virkad spets...

En liten spets även nertill.

Gillar inte persienner, men mina stackars blommor dör av morgonsolen, så det är bara att ha persiennen nerfälld och låtsas som att man inte ser den!

Till sist en lite mörk bild på suckulenterna i zinkkrukorna.

Hoppas ni alla har det bra!

Kram!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Fin gardinkappa! Jag gillar vita gardiner. Har en i köket som jag sytt av ett gammalt lakan som liknar din, kanske jag visar den nångång!

Lotta sa...

Jättesöt gardinkappa, aldrig fel med både spets och broderier!

Kram
Lotta

Hemma på landet sa...

Jättefint! Kram

Interiørhuset sa...

den gardinen var nyyyydelig...jeg elsker broderier og monogrammer..kan man noen gang få nok av dem??

Inredningstokig själ sa...

Ja det var en fin kappa, hoppas jag hittar några liknande också när jag ska börja klä in mina fönster, symaskinen lockar NOLL. . .

Och på tal om tapeter så har jag faktiskt ingen lust att ens titta på några, snacka om att va konstig. . .kan skylla på att jag har NOG av renoveringen och vill bara leva ett vanligt svenssonliv med KÖK och lägga alla tankar på renovering, inredning och allt som har med detta att göra nånstans lååångt bort (i åtminstone en veckas tid *LER*)

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Vilken underbar gardin du hittat. Jag som bemödat mig att sy något liknande ju coh då är spetsen inte ens i närheten så fin som din mellanspets på gardinen.

Vi hoppar telådan. Du är så go som bemödat dig, men du ska inte behöva fippla så för att få ihop ett paket som kanske ändå går sönder i frakten.

Jag får hålla utkik efter en i butikerna här istället.

Och du..tveka inte att säga till om det är något du vill ha från Sverige. :-)

Elzste sa...

Vilken jättesöt kappa. Med både brodyr och spets.
Kram Elzie

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

En stor kram till dig för du är så förbaskat go. :-)

Jag önskar jag kumde säga att jag bor däruppåt landet, men tyvärr inte. :-(

Nåja...jag får se om jag hittar något liknande ditt fina.

Här blåser det som sjutton. Jag har tvätt på tork och till och med trosorna kräver fyra klädnypor för att inte flyga över hela kvarteret. Har ni likadant på andra sidan Bottenhavet?

Morse Farm sa...

Jättefin gardin kappa!
Kram Bodil.

Anonym sa...

Fin kappa! Perfekt längd på den, ofta e dom där så långa, hänger ner över halva fönstret! Jag gillar när ljuset får råda...så jag håller med du, persienner är fuult! Men praktiskt!
Och att du inte testar begonior eller pelargoner i ditt fönster istället för sukulenter som med fördel trivs i lite mörkare lägen? Begonior o pelargoner älskar sol o växer sig vackra då! En rad vita eller ljust rosa mårbackor där...?;) Men jag gillar sukulenter med, för dom kan man "glömma" bort helt nästan utan att dom tar så mö stryk!